Dokumenter og fortrolighed

Det er meget forskelligt alt efter hvilken type sag, det drejer sig om. Når du sender en sag ind til vurdering, så vil der i det enkelte tilfælde stå, hvad vi skal bruge. Det kan eksempelvis være lejekontrakter, rapporter og regninger.

Det kan vi garantere dig for. Din sikkerhed er en mærkesag for os, og vi overholder alle krav til databehandling, herunder EU’s persondataforordning.

Vi behandler dem dybt fortroligt og med største sikkerhed, så længe vi skal bruge dem. Ligeså snart de har udtjent deres formål, så vil vi slette dem.

For at have et højt kvalitetsniveau og for at kunne føre sagen på bedst muligt niveau, så vil vi skulle modtage alt relevant info. Vi lover, at vi ikke spørger om dokumenter, som ikke har relevans for vurdering af din sag og for at kunne føre sagen.

Du svarer blot på den mail, hvor du har fået besked på at sende dokumenterne. Noter gerne dit sagsnummer på, så vil vi blive rigtig glade.

For at kunne hjælpe dig med at føre dialog med udlejer og eventuelt føre sagen videre, så vil det kræve din tilladelse og derfor vil vi skulle bruge din underskrift til dette.

Når først sagen køre ved os, så har vi som udgangspunkt overtaget sagen for dig. Så hvis du vil annullere sagen ved os, er det meget vigtigt at du kontakter os hurtigst muligt og det vil ofte koste et mindre beløb.  

Vi kunne ALDRIG drømme om at sende din information til andre, hverken personfølsomme eller ikke-personfølsomme data.

Luk menu

Bliv medlem nu

Tak for din interesse i medlemsklubben, som mange lejere allerede har tilmeldt sig.

Næste skridt er, at du vil modtage et link på din mail, som du skal bruge for at få adgang til vores medlemsklub. 

Her skal du indtaste dine oplysninger og betalingsinfo, hvorefter du får adgang til alle dine fordele i vores medlemspakke.

Vi ses som medlem!

Vil du vinde 1 års gratis rådgivning?

Gør ligesom +5000 lejere og få tilsendt gode råd om dit lejeforhold og dine rettigheder, så er du med i lodtrækningen om 1 års rådgivning.

new-element.svg

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med dette.