Hvis du kommer med en god ide, 
så får du gratis abonnement ved os

Ideen bag hele DIGURA er nytænkning og innovation. Vi har et brændende ønske om at sammenkoble digitalisering og jura – men det er jo vores ønske. Men vi er i langt højere grad også interesseret i at høre vores brugeres ideer – nemlig hvad du synes, at vi bør og kan gøre. Derfor vil vi gerne modtage din idé til små ændringer, nye forretningsområder, noget vi skal gøre bedre eller noget du bare har tænkt på.

DIGURAs artikel om forslag og ideer til virksomheden

Faktisk så vil vi endda godt belønne dig for at hjælpe os med ideer. Hvis vi gør brug af din idé eller forslag, så vil vi gerne give din en gave – nemlig en 12-måneders premiumløsning ved os. Du kan læse mere om vores Premium her: DIGURAs Premium

Skal vi nævne 3 fordele ved Premium? Jamen okay, det kan vi godt så:

  • Adgang til juridisk rådgivning alle ugens dage
  • Direkte telefonsupport, så du aldrig skal vente
  • Professionel rådgivning med høj kvalitet

Det vil sige, at hvis du giver os et forslag eller en idé, så får du alt det overstående som gave fra os.

Hvorfor gør vi det?

Det vigtigste for os er altid at lytte til vores brugere samt være i tæt kontakt med jer. Hvis i synes, der er noget, som kan gøres bedre, så vil vi ALTID lytte til jer – for det er jer, der bruger vores ydelser og viser os tillid, så vi føler os med glæde forpligtet til at lytte til jer.

Forslag og ideer kan være af alle niveauer. Det kan være nye forretningsområder, det kan være at i synes vi skal stoppe med at skive blogindlæg (det håber vi godt nok ikke). Det kan også være udvidelser af konceptet. Nedenfor kan du se et par eksemplarer på hvad en ide og forslag kunne være:

  • Der bør være mulighed for personligt fremmøde mod betaling
  • I bør tilføje et punkt med lejeloven på jeres side
  • I kan udvide til kontrakter inden for ansættelser
  • Det er alt for besværligt at indgive en sag via jeres side
  • Det kan være en idé at tilføje mere forklaring til jeres prisside

Ps: Overstående er blot fiktive eksempler, du må lave det forslag som du selv vil – så længe det er noget, du synes vi mangler eller kan gøre bedre.

Hvad kræver det?

Der er et par betingelser, som skal være opfyldt før at du modtager 12 måneders premium. Derudover skal du huske at vi overtager alle rettigheder til enhver idé, forslag eller andet som bliver videregivet til os. Det er heller ikke et krav at vi bruger ideen eller krediterer dig for denne.

Vær opmærksom på, at ideen eller forslaget ikke må være indgivet tidligere eller samtidig med din, og at ideen eller forslaget skal indføres, før du har krav på premium.

Overstående lyder som om, at vi ikke er meget for at give jer en belønning. Vi lover, at det ikke er sådan og i 90 % af gangene hvor folk har indsendt en idé, så er de også blevet belønnet med premium – for vi sætter pris på jeres feedback, ideer og ønsker. Det er det, der gør os bedre – og vi ønsker at være de bedste for at kunne give jer det bedste.

DEL INDLÆGGET

Få adgang til hemmeligt indhold

Tilmeld dig nyhedsbrevet som 1.000+ andre lejere og få gratis råd og vejledning til dit lejeforhold direkte til din mail. 

Close Menu