Gebyr og udbetaling

DIGURA tager alene et servicegebyr på 20-25% af den besparelse eller tilbagebetaling, som du opnår ved brug af vores service.

Du kan se vores prisoversigt her, som er yderst gennemskuelig og nem at aflæse.

I henhold til “No cure, no pay”, så tager vi en kompensation for vores arbejde, som svarer til mellem 20-25 % af den besparelse, vi opnår til dig. Hvis vi ikke vinder sagen, skal du ikke betale. I kan se vores gennemskuelige prisliste her.
Vi sender en faktura til dig, hvor det vil være let for dig at se udgiften og hvordan den er beregnet.

Som udgangspunkt anvender vi en “no cure no pay” betalingsmodel, hvorefter DIGURA alene tager et mindre servicegebyr for at føre din sag fra sagens start, og indtil du får dine penge tilbage- eller opnår en besparelse.

Luk menu

Bliv medlem nu

Tak for din interesse i medlemsklubben, som mange lejere allerede har tilmeldt sig.

Næste skridt er, at du vil modtage et link på din mail, som du skal bruge for at få adgang til vores medlemsklub. 

Her skal du indtaste dine oplysninger og betalingsinfo, hvorefter du får adgang til alle dine fordele i vores medlemspakke.

Vi ses som medlem!

Vil du vinde 1 års gratis rådgivning?

Gør ligesom +5000 lejere og få tilsendt gode råd om dit lejeforhold og dine rettigheder, så er du med i lodtrækningen om 1 års rådgivning.

new-element.svg

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med dette.