Har du styr på dit forbrug?

Hvad bliver du egentlig opkrævet for i dit forbrug? Måske betaler du a conto uden at have separate målere i dit lejemål, eller så er der faktisk ulovlige tillægsydelser inkluderet i dit forbrugsregnskab? Det vil DIGURA gerne undersøge for dig - ganske gratis og uforpligtende.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ugyldigt forbrugsregnskab

Et forbrugsregnskab skal følge nogle specifikke formalia og tidsfrister - men det er sjældent at udlejere kender til dem.

Efterregninger

Hvis du modtager en stor efterregning, som ikke helt giver mening for dig, så er der rigtig god grund til at fo den tjekket igennem.

Ulovlige tillægsydelser

Der findes faktisk nogle tillægsydelser såsom trappevask og lign., som er ulovlige at opkræve - også selvom de står i lejekontrakten. 

Ingen individuelle målere i dit lejemål?

Hvis ikke du har separate målere i dit lejemål, så må udlejer ikke kræve a conto-betaling fra dig. 

No Cure, No Pay

Hvordan fungerer det?

Du indgiver sagen

Du udfylder formularen og vedhæfter alle relevante dokumenter til din sag. 

Vi vurderer sagen

Ud fra dine oplysninger vurderer vi sagen. Har den potentiale, tilbyder vi at føre sagen for dig. Du betaler kun, hvis vi vinder. Det kalder vi No Cure, No Pay

Vi fører sagen

Først indgår vi i dialog med din udlejer med henblik på en forligsaftale. Lykkes det ikke, tager vi sagen videre til Huslejenævnet.

Bange for at blive snydt af udlejer?

Vi ser desværre rigtig mange lejere blive snydt i forbindelse med forbrug. Det vil vi gøre op med nu. Få en gratis vurdering af din sag neden for - Måske kan vi finde fejl i din lejekontrakt, som du ikke vidste var der?

Vil du vide mere omkring forbrug?

Få de bedste tips direkte i indbakken

Med DIGURAs nyhedsbrev får du som en de første adgang til eksklusive tips og tricks, artikler og meget mere direkte i indbakken.  

Du får kun tilsendt dét du interesserer dig for. Så slipper du for at modtage mails du ikke ønsker at læse.