DIGURA Gratis tjek af husleje

Er din husleje for høj? Få en gratis vurdering nu!

DIGURA klarer det hele for dig. Indtast dine oplysninger og få gratis vurdering af din husleje. Vi gennemgår dine oplysninger manuelt og er derfor sikre på, at vurderingen er foretaget ordentlig.

Hvis du ønsker det, kan vi hjælpe lige fra sagens vurdering til dens afslutning. Bemærk, at vi ikke kontakter din udlejer uden din tilladelse. 

Indgiv dine oplysninger

Digitalt og nemt.

DIGURA tjekker din husleje

Det er gratis og risikofrit.

DIGURA kan føre sagen

Du slapper af - vi klarer det hele.

Hvorfor har jeg ret til huslejenedsættelse?

I Danmark fastsætter lejeloven de juridiske rammer for, hvor meget din udlejer må kræve i husleje. Der findes dog flere forskellige regelsæt, og netop derfor kan det være svært at finde ud af, om man betaler for meget i husleje – også for udlejere. Så hvis din husleje viser sig at være for høj, fordi den eventuel ikke er fastsat korrekt efter det gældende regelsæt, så har du krav på en huslejenedsættelse.

Hvis det viser sig, at du betaler for meget i husleje er der hjælp at hente! Vi står bag dig hele vejen og fører sagen ganske risikofrit – så du kun skal betale, hvis vi vinder sagen.
Hos DIGURA gør vi alt for, at det skal være nemt og rart at være lejer. Vi er med dig under hele forløbet fra du indgiver din sag til at sagen afsluttes.

Ved du endnu ikke, om du betaler for meget i husleje? Udfyld formularen øverst oppe eller indgiv din sag ved at klikke på knappen herunder.