Hvorfor har vi et ambassadør-program og vil du være en del af det?​

DIGURA er her for at ændre den måde vi tænker juridisk arbejde på. Det gælder også hvordan vi kommer i kontakt med vores målgruppe på – og der kan vi faktisk godt bruge din hjælp til vores ambassadør-netværk.

ved DIGURA står vi sammen

200 ambassadører inden lancering​

Dette indlæg er skrevet inden lanceringen, og allerede nu har vi over 200 ambassadører til at sprede budskabet om DIGURA; Det er folk som gerne vil hjælpe andre, fordi de ved at deres venner og familie ofte bor til leje og derved enten risikerer at blive snydt (eller er blevet snydt) eller de bare gerne vil hjælpe med at øge kenskabet til lejernes rettigheder.

Vil du også være en del af ambassadørnetværket?

Skæve fakta om vores ambassadører

Geografi:

  • 23 % fra København
  • 40 % fra Nordjylland
  • 11 % fra Aarhus

Demografi:

  • Gennemsnitsalderen er 27 år
  • Flest er i aldersgruppen 30-40 år
  • 64 % af dem er kvinder.

Ambassadørnetværkets fineste opgave er at gøre opmærksom på DIGURA, hvad vi kan hjælpe med og alt vores gratis materiale. Det kan eksempelvis være ved at lave en status om os, at få netværk til at modtage vores nyhedsbrev eller gøre lejere opmærksomme på os, hvis de potentielt bliver snydt, eller bare er i tvivl.

Hvad består vores netværk af?

Faktisk alle. Vi har ikke nogen bestemte typer vi leder efter, for lejere kan være alle personer. Både i forhold til personer, demografi og geografi. Derfor afhænger vores ambassadørprogram hverken af antal venner, følgere eller hvor populær man er; blot man er naturlig, ærlig og autentisk – for det er nemlig det DIGURA er, og derfor vil det være det perfekte match.

Hvad kræver det af en og hvad får man ud af det?​

Vi tilbyder at vores ambassadører får gratis rådgivning og hjælp inden for lejeretten, hvor DIGURA er eksperter. Vi vil både kunne give telefonisk support, mulighed for hjælp-til-selvhjælp og at tage dialog med udlejere. Helt uden beregning og altid på samme niveau som vores betalende klient.

Hvad skal man?
Man skal lave opslag på sociale medier, hjælpe med at øge kendskabsgraden til os og lave anbefalinger af os til alle, hvor vores service og kompetencer kan være relevante. Vi vil stille alt materiale til rådighed, herunder billedmateriale, opdateringer og meget mere.

Er du interesseret i at høre mere?

Du kan læse mere om programmet her og eventuelt tilmelde dig, hvis det skulle have nogen interesse: https://digura.dk/ambassadoer/

DEL INDLÆGGET

Få adgang til hemmeligt indhold

Tilmeld dig nyhedsbrevet som 1.000+ andre lejere og få gratis råd og vejledning til dit lejeforhold direkte til din mail. 

Close Menu