Indsendelse af sag

Hvis du vil have en sag vurderet, så kan du gøre det ved at trykke her

Ja, vores vurdering er altid 100 % gratis – sådan er det nu og sådan vil det altid være.

Når vi fører sagen for jer, så kører DIGURA med en “No cure, no pay”-løsning på de fleste af vores sager. “No cure, no pay” betyder, at vi kun modtager betaling, hvis vi vinder sagen for dig. Hvis du ikke får nogen penge ud af det, så skal du heller ikke betale os.

Samme dag som du indgiver din sag til vurdering, så vil vi vurdere din sag med vores komplekse system. Hvis vi skal føre sagen for dig, så er det meget afhængigt af flere forskellige ting, herunder svartider fra udlejere, men også sagsbehandlingstiden ved huslejenævnet. Vi kan dog garantere, at det ikke er pga. os, hvis en sag trækker ud.

Du vil godt selv kunne føre en sag, både dialogen med udlejer og sagen ved huslejenævnet. Vores ydelse er kun til, fordi vi ikke ønsker, at lejere får mindre end det, som de fortjener, at lejere skal bruge lang tid på at sætte sig ind i lovgivningen og føre en dialog med udlejer eller at lejere risikere at blive snydt yderligere.  

Hvis udlejer eller udlejers repræsentant henvender sig til dig, enten for dialog eller med et tilbud, så bedes du kontakte DIGURA straks.

Selvom du allerede nu måske har fået penge af udlejere, så vil vi stadig anbefale dig at kontakte os. Vi vil kunne se om har fået mindre end det, du fortjener, om du er blevet snydt eller om du har fået det, du er berettiget til.

Ja, vi behandler begge “typer” sager. Om man skal af med penge eller om skal have penge er afhængig af den enkelte type sag, og vi kan kan hjælpe dig i begge situationer.

Det er helt op til den konkrete sag og situation. I nogle sager er man berettiget til mange tusinde kroner, mens i andre tilfælde kan vi spare dig for et tocifret tusind beløb.

Nogle gange kan sagerne godt trække i langdrag, men vi lover dig at det ikke er fra vores side. Det er ofte udlejere, som forsøger at trække det i langdrag, eller at der er lang behandlingstid ved huslejenævnet. På grund af vores komplekse sagssystem, så har vi dog altid svar klar, og lang sagsbehandlingstid skyldes derfor ikke os.

Desværre ikke. Nogen gange skal man have penge, andre gange kan vi hjælpe med at spare dig for penge og i visse tilfælde indgår vi forlig, hvis det er mest fordelagtigt i situationen.

Skriv til os alligevel. Vi er eksperter i lejeret og har set alle typer sager, så måske kan vi stadig være dig behjælpelig – vi vil i hvert fald med glæde gøre forsøget.

Hvis sagen skal til huslejenævnet, så vil det koste cirka 300 kroner at føre sagen der og denne udgift vil altid tilhøre dig som lejer. Men bare rolig, hvis vi mod forventning ikke skulle vinde sagen, så tager vi ikke en krone.

Når først sagen kører ved os, så har vi som udgangspunkt overtaget sagen for dig. Så hvis du vil annullere sagen ved os, så er det meget vigtigt at du kontakter os hurtigst muligt, og det vil ofte koste et mindre beløb.  

Vi vil løbende holde dig opdateret med din sag, men ligeledes vil du altid kunne holde dig opdateret med din sags udvikling via e-mail.

Luk menu

Bliv medlem nu

Tak for din interesse i medlemsklubben, som mange lejere allerede har tilmeldt sig.

Næste skridt er, at du vil modtage et link på din mail, som du skal bruge for at få adgang til vores medlemsklub. 

Her skal du indtaste dine oplysninger og betalingsinfo, hvorefter du får adgang til alle dine fordele i vores medlemspakke.

Vi ses som medlem!

Vil du vinde 1 års gratis rådgivning?

Gør ligesom +5000 lejere og få tilsendt gode råd om dit lejeforhold og dine rettigheder, så er du med i lodtrækningen om 1 års rådgivning.

new-element.svg

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med dette.