Magnus Kjøller investerer i DIGURA

Udgivet den 14. juni 2019 af Mads Klokkerholm og Mike Vestergaard

Magnus Kjøller, der blandt andet har investeret i Nustay, CargoMatch og HappyHello, har investeret millionbeløb i DIGURA, som hjælper lejere med at indkræve mistet depositum, for høj husleje og andre opgør med udlejere via teknologi og automatisering.

DIGURA har digitaliseret lejeretten

DIGURA har flyttet lejeretten online, efter de blev lanceret for 11 måneder siden, hvor de allerede nu har lavet vurderinger af mere end 1500 problemstillinger og har både et 3-cifret antal sager i bagagen og kørende på nuværende tidspunkt. DIGURA har haft en succesrate på 96 % i deres sager. Det skyldes primært, at tilgangen er baseret på Danmarks største datasæt inden for lejeretten, som består af mere end 16.500 datapunkter. DIGURA er vokset til 9 personer, der er fordelt i Aalborg, Aarhus og København, og der er udsigt til, at medarbejderstaben vokser endnu mere i den kommende tid.

Om investeringen udtaler administrerende direktør, Mike Vestergaard:

,,At få en kompetence som Magnus Kjøller ombord vil få stor betydning for DIGURAs vækstrejse og fortsatte udvikling af konceptet. Valget stod mellem forskellige investorer, men det var klart fra start, at Magnus kunne bringe den rette økonomiske støtte ind i virksomheden samtidig med, at han har stor erfaring med at skalere og vækste forretninger. Vi er derfor stolte og ydmyge over at offentliggøre denne investering”.

Skal blive Danskernes foretrukne hjælp inden for lejeretten

Med en investor som Magnus Kjøller i ryggen er DIGURAs ambition i høj grad at skalere forretningen på tværs af landet. Fokus vil være på at vækste kraftigt i antallet af vurderinger og sager, mens kvaliteten vil forblive på nuværende høje niveau. Investeringen vil samtidig betyde flere ansatte på tværs af kontorerne, hvor Aalborg-kontoret blandt andet lige er flyttet i nyt og stort kontor i Aalborgs nye iværksættermiljø GrowAAL. 

Om investeringen udtaler Magnus Kjøller:

,,Investeringen i DIGURA går i tråd med den portefølje af disruptive virksomheder vi hos Magnus Kjøller Holding ønsker at investere i og hjælpe på deres vækstrejse. Vi investerer altid ud fra de 3 P’er: People, Product & Potential. I DIGURA scorer de højt på alle 3”.

For yderligere kommentarer eller spørgsmål:

Mike Vestergaard, adm. direktør i DIGURA ApS: mail – mike@digura.dk

Magnus Kjøller, investor: mail – mak@magnuskjoeller.dk

Luk menu

Vil du vinde 1 års gratis rådgivning?

Gør ligesom +5000 lejere og få tilsendt gode råd om dit lejeforhold og dine rettigheder, så er du med i lodtrækningen om 1 års rådgivning.

new-element.svg

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med dette.