Månedens boligportal – december 2020

Månedens boligportal – december 2020 - Digura.dk
Frederikke Janner

Frederikke Janner

Kommunikationspraktikant

Det er både koldt og mørkt udenfor, men heldigvis begynder julestemningen også at brede sig – vi er nemlig nået til december måned. Derfor vil vi gennemgå månedens boligportal for december med dig. Valget er faldet på BoligListen. Her kan du læse om fordele og ulemper ved boligportalen. 

Månedens boligportal for december 2020:

Boliglisten.dk har knap 2 mio. besøgende hvert år og +20 års erfaring fra lejeboligmarkedet. De ønsker at gøre det nemt for lejere at finde en lejebolig, så man kun behøver at lede efter sin drømmebolig ét sted.

Boligportalen henvender sig til både udlejere og lejere. Det er gratis for udlejere at oprette en boligannonce, mens lejere skal have abonnement for at kontakte udlejere. 

10046
Lejeboliger tilgængelige hos MinLejebolig.dk

Bliv juridisk sikret i dit lejeforhold fra 79 kroner.

Er du bange for at blive snydt i dit lejeforhold eller er du allerede blevet det?

I DIGURA kan du blive medlem af vores medlemsklub, hvor du kan få hjælp til din situation og opnå tryghed og opbakning fra 79 kroner om måneden.

Funktioner

Hjemmesiden er nem at navigere rundt på og har et stort søgefelt på startsiden, hvor man kan skrive den by eller det postnummer, man ønsker at bo i. Herefter åbnes der for mulighed for yderligere filtrering af type (lejlighed, hus , værelse, studiebolig eller rækkehus), pris, antal værelser og radius fra den angivne by.

Boligagent 

Når du har filtreret din søgning, kan du oprette en søgeagent med dine kriterier. På den måde kan du altid være først på pletten, når der kommer en ny lejebolig med netop dine krav. Du skal ikke have abonnement for at have en aktiv søgeagent. 

Boligsøgerprofil

Du kan også gratis oprette en boligsøgerprofil. På den måde bliver du synlig for udlejere, der dermed selv kan vælge deres lejere. Du får mulighed for at skrive dine kriterier til din drømmebolig og desuden at skrive lidt om sig selv, så du kan gøre dig attraktiv for en kommende udlejer. 

Hvad koster det?

Boliglisten er ikke meget for at vise deres pris – måske fordi det koster 299 kr/md med undtagelse af en prøveperiode de første fire dage, som man kan få for 9 kr. Du skal have penge op af lommen for at kontakte udlejere, mens Boligagenten og Boligsøgerprofilen er gratis. 

Læs også: Huskeliste til flytning

Gør ligesom 6000 andre lejere
og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Det kan potentielt spare dig for mange tusinde af kroner.
Vi vil give dig gratis råd omkring indflytning, mens du bor til leje og ved din fraflytning.

Bedømmelse af platformen

Der er ikke meget information tilgængeligt på hjemmesiden. Under “Hjælp: Få svar på dine spørgsmål her” henvises der eksempelvis bare til mail/tlf., man kan henvende sig på – i stedet for at have en FAQ eksempelvis. Der findes også en blog, som har fire – dog forholdsvis nye – blogindlæg. 

Overskuelig hjemmeside
Kundeservice fra 10-16
(Nyopstartet) blog
Billig intropris

Prisen fremgår ikke tydeligt
Dyrt efter intropris

Tak for nu!

Det var månedens boligportal for december og dermed går året snart på hæld. Det samme gør vores føljeton af “Månedens boligportal”. Vi startede stort ud med Danmarks største boligportal, Boligportal.dk. Derefter surfede vi igennem Boligsurf. Hvis du har akut brug for hjælp, kan du læse vores gennemgang af Akutbolig.dk, som vi også lagde vejen forbi. Efterfølgende havde vi fokus på Minlejebolig.dk og deres seje søgerobot. Vi rundede også boligportalen med 13279 boliger – nemlig Lejebolig.dk og afslutningsvis tog vi dig med på tur hos Boliglisten.dk. 

Vi håber, du har nydt turen forbi de forskellige boligportaler. Vi glæder os til alle de spændende ting, vi har på tegnebrættet i 2021 – og det kan du også roligt gøre! 

Del indlægget​

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email
Del på whatsapp

Vil du have vurderet din sag gratis?

Det tager kun 2 minutter at indgive sagen og herefter vurderer vi din problemstilling
helt gratis. Du har endda svar inden 24 timer!

Gør som
+6000 andre​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de bedste tips og tricks direkte i indbakken

Det Store Fællesskab for Lejere