Om DIGURA

Ja, DIGURA har en professionel ansvarsforsikring ved HDI Danmark. 

DIGURA er en legaltech virksomhed, der hjælper lejere, når de har problemer med udlejere. 

Hvordan? 

Hvis din udlejer eksempelvis kræver dit fulde depositum ved din fraflytning, så kan DIGURA hjælpe dig med at vurdere, om det er fair. Hvis det vurderes til at være på kanten med loven, så hjælper DIGURA dig med at tage korrespondancen med udlejer – og hvis nødvendigt at føre sagen ved Huslejenævnet. 

Du kan få en gratis vurdering af din sag her

DIGURA kan hjælpe dig med at håndtere den juridiske korrespondance med udlejer eller dennes advokat, når der opstår problemer i lejeforholdet. Vi står ligeledes til rådighed, hvis sagen må føres ved huslejenævnet. DIGURA håndterer hele processen fra din henvendelse til sagens afgørelse, og det eneste du skal gøre er at melde din sag på vores hjemmeside.

DIGURA har endnu ikke en APP, men den kommer snart.

Det er super nemt. DIGURA klarer det hele for dig. Det eneste du skal gøre er at melde dit krav igennem vores hjemmeside. Herefter klarer DIGURA det hele for dig – lige fra vurderingen af din sag til dens afslutning – alt imens du kan slappe af. Du bliver løbende opdateret om sagen, således du altid kan følge med i sagens forløb.

Luk menu

Bliv medlem nu

Tak for din interesse i medlemsklubben, som mange lejere allerede har tilmeldt sig.

Næste skridt er, at du vil modtage et link på din mail, som du skal bruge for at få adgang til vores medlemsklub. 

Her skal du indtaste dine oplysninger og betalingsinfo, hvorefter du får adgang til alle dine fordele i vores medlemspakke.

Vi ses som medlem!

Vil du vinde 1 års gratis rådgivning?

Gør ligesom +5000 lejere og få tilsendt gode råd om dit lejeforhold og dine rettigheder, så er du med i lodtrækningen om 1 års rådgivning.

new-element.svg

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med dette.