PRESSEMEDDELELSE: LANCERING

Dansk startup vil disrupte advokatbranchen med ny software og innovation

2 studerende har udviklet en software som vil sætte dem på landkortet inden for LegalTech og ændre den måde hvorpå at man både arbejder internt, men også dialogen med klienten.

Macbook pro - DIGURA forside

Bag ideen står nogle af Danmarks største talenter inden for den juridiske branche. Selvom de alle tre kun er studerende, så har de allerede nu vundet flere priser for initiativer inden for den branchen (Mike har blandt andet vundet Karnovs eftertragtede nytænkerpris som den eneste studerende nogensinde) og de har udgivet 3 bøger om lejeret. De har lanceret firmaet DIGURA, hvor de har udviklet en software som selv kan vurdere sagens potentiale og hvis den godkendes, så kan systemet selv sammensætte retspraksis, lovtekster og et udkast til et processkrift i den konkrete sag.

”Vi forstår ikke hvordan det kan være, at når 2.3 millioner danskere bor til leje, at det stadig er lejerforeninger og forældede metoder der dominerede markedet. Vi vil via kompliceret teknologi og sammenhold med alle tidligere afgørelser i lejeretten, kunne se om sagen har potentiale. Herefter vil vores system sammensætte en komplet sagsmappe med relevante afgørelser og materiale. Herefter tager vi dialog med udlejer, og hvis dette ikke fungerer, så tager vi sagen til huslejenævnet” siger Mike Vestergaard og Mads Klokkerholm i samråd. 

Digital platform, samt nem og effektiv proces

Det er ikke ønskværdigt, at man lejer er tvunget til at opgive ens sag fordi retsområdet er umuligt at sætte sig ind i, at man skal hyre en dyr advokat eller melde sig ind i en lejerforening, hvor der er tvunget kontingent i 12 måneder. Det kræver også en masse møder og dialog over telefon. Med DIGURA vil vi gøre processen nemt; Du kan indgive din sag til vurdering ved at svare på 7 spørgsmål og uploade dokumenter. Det tager ca. 5 minutter. Herefter vil DIGURA vurdere sagen ud fra 4000 sager inden for det lejeretlige område, samt 204 prædefinerede sagstyper. Det hele foregår via teknologi og komplekse systemer, som sørger for at lejer har fået vurderet sin sag samme dag som de sender den ind til DIGURA.

Vil innovere og ændre flere retsområder

DIGURA starter i det lejeretlige område, men det er tanken at softwaren skal udvides til andre retsområder, blandt andet i gennem strategiske samarbejde med advokatkontorer og andre spillere på markedet.

Vi har lavet en side til pressen, hvor I kan se mere information, udvælge pressebilleder og udvælge de rette citater. Siden kan findes på www.digura.dk/lancering/

Vi står ligeledes til rådighed ved telefonisk og fysisk interview. (både i Aalborg og København)

For mere information, så kontakt venligst:
Mike Vestergaard, Partner og Co-founder
Tlf.  30234897, E-mail: mv@digura.dk

Luk menu

Bliv medlem nu

Tak for din interesse i medlemsklubben, som mange lejere allerede har tilmeldt sig.

Næste skridt er, at du vil modtage et link på din mail, som du skal bruge for at få adgang til vores medlemsklub. 

Her skal du indtaste dine oplysninger og betalingsinfo, hvorefter du får adgang til alle dine fordele i vores medlemspakke.

Vi ses som medlem!

Vil du vinde 1 års gratis rådgivning?

Gør ligesom +5000 lejere og få tilsendt gode råd om dit lejeforhold og dine rettigheder, så er du med i lodtrækningen om 1 års rådgivning.

new-element.svg

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med dette.