Få svar på dine spørgsmål her

Dine rettigheder som lejer

Indsendelse af din sag

Gebyr og udbetaling

Dokumenter og fortrolighed

Om DIGURA og hvad vi kan

FAQ

DE 15 OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Indsend din sag her og få en professionel vurdering inden for 24 timer.

Vi behandler som udgangspunkt alle sager, hvis vi vurderer, at det er en reel mulighed, at sagen måtte falde ud til gunst for lejeren. Det kan bl.a. være sager vedrørende urimelige istandsættelseskrav, økonomisk opgørelse ved fraflytning, for høj huslejebetaling, fejlagtige forbrugsregnskaber eller lignende sager.
 
Du kan altid kontakte DIGURA og få en individuel vurdering af den konkrete sag. 
 

For at gøre det simpelt har vi lavet en nem oversigt til dig. Vi kører med en 100 % gennemsigtig betalingsmodel, hvor du altid ved, hvad det vil koste dig – og vores variable betalingsmodel gør, at du aldrig vil komme til at betale mere end 25% af det, vi besparer dig for (vi tager ikke engang betaling ud fra hele kravets størrelse, men kun besparelsen). Se prislisten her. 

Vores platform er en ny digital løsning, hvor sagsbehandlingsprocessen effektiviseres og optimeres. Vi har skabt et avanceret system, hvori sagen vurderes gennem en digital proces. Herefter sammenholdes sagsforløbet med relevant lovgivning samt retspraksis. Vi vurderer din sag ud fra 4500 tidligere domme og afgørelser ved de danske domstole, samt husleje- og beboerklagenævn. Vi har simpelthen digitaliseret hele lejeretten, så din sag vurderes i henhold til samtlige relevante juridiske aspekter automatisk. På den måde kan vi vurdere din sag samme dag, som vi modtager den. 

Vi vurderer din sag samme dag, som du indgiver den. Herefter  er det lidt forskelligt, hvor længe en sag tager om at blive behandlet, hvis det kræver dialog med udlejer eller hvis sagen skal indbringes for Huslejenævnet.

Dette skyldes desværre os, idet vi altid sørger for at give svar til både klienter og modparter inden for 48 timer. Det skyldes desværre ofte en ventetid ved Huslejenævnet på mellem 5-8 måneder. 

Dog holder vi kontakt øje med sagens udvikling og rykker, hvis vi ikke hører noget fra parterne inden for rimelig tid. 

Er vi ikke alle ved at være lidt trætte af påtvungne årskontingenter og dyre advokater? Det vil vi gøre op med nu, og derfor har vi udviklet vores egen digitale platform. Vi bruger teknologi på en helt ny måde, hvor vores sagsbehandling er baseret på resultaterne af 4500 sager, der bruges som data i et digitalt framework. På den måde har vi effektiviseret hele processen. Når vi sparer intern arbejdstid, kommer det dig til gode. Bare tjek vores prisliste her.

Det gælder om at klarlægge og bevise, at man har et krav i første omgang – det kan man gøre her. Herefter afhænger det af den konkrete sag: Om hvor meget man skal have tilbage, eller om vi kan formindske det krav, udlejer har fremsat over for dig. Det, du har ret til, kan både være et par hundrede kroner eller mange tusinde kroner. 

Vi har gjort det utrolig let for dig ved, at du sender sagen ind her. Du skal igennem 7-11 spørgsmål og sende relevante dokumenter ind. Vi vil herefter vurdere sagen. Hvis din sag godkendes, vil du blive tilbudt at lade os føre den for dig. Du vil altid kunne følge med på sidelinjen, og hver gang vi modtager ny information, så får du det straks at vide. Konceptet er lavet til, at du slapper af derhjemme, mens vi knokler for dig.

Udlejere og deres advokater ved godt, at vi er ret dygtige til det, vi gør. Derfor vil de kontakte dig direkte, selvom de ved, at vi fører sagen for dig for at overtale dig til at acceptere mindre end det, du har ret til – og tilbuddet kan umiddelbart virke fristende. I alle tilfælde hvor vi har overtaget dit krav, skal du kontakte DIGURA med det samme, hvis udlejer eller dennes advokat kontakter dig.

Vi gør processen nem og overbærende for dig ved, at du ikke selv skal tage dialog med udlejer. Vi gør, at du kan tage det roligt derhjemme, mens vi ordner din sag. Men vigtigst af alt er vi specialiseret i lejeret, og vi behandler kun sager for lejere. Vi har højteknologiske løsninger, hvor din sag bliver vurderet ud fra præcedens af 4500 sager. Via denne automatiske digitale løsning, kan vi med det samme se, om sagen har potentiale – og det kommer dig til gode i sidste ende. 

Sagtens! DIGURA er vant til at høre historier om, at udlejere siger til lejere, at de ikke har ret til noget, eller forsøger at spise dem af med dårlige undskyldninger – hvorefter lejere accepterer. Det vil vi ikke finde os i ved DIGURA, og derfor vil vi stadig gerne hjælpe dig og føre sagen imod dine udlejere, hvis der er noget at komme efter, og du er berettiget til kompensation.

For at gennemgå dit krav, lave en konkret vurdering og eventuelt føre sagen for dig, så skal vi vide en række ting. Det har to primære formål: 

1) Så vi kan føre en sag, hvor vi har alle de nødvendige informationer. 

2) Så det er nemt for dig som bruger, at du ikke skal igennem telefonopkald, fysiske møder og i konstant kontakt med os, hvis vi bliver i tvivl om ting.

Vi vil give dig den bedste sag som muligt og den bedste brugeroplevelse som muligt.

Loven foreskriver, at vi indgår en skriftlig aftale med vores klienter. Vi fremlægger altid alle dokumenter med, hvad de indeholder, så du ikke er i tvivl om, hvad du underskriver. Vi slipper desværre ikke uden om underskriften, så i stedet har vi valgt at gøre brug af en overdragelsesformular, så du føler dig tryg hele vejen igennem.  

Vi kunne aldrig drømme om at dele dine informationer med tredjeparter uden at have indhentet din tilladelse. Vi værner om dit privatliv, og derfor hverken videregiver eller sælger vi dine informationer. Uanset hvad de indeholder. Vi respekterer dit privatliv og overholder EU’s persondataforordning.

Læs mere om dette her – persondatapolitik

Det kan du også sagtens. Alle kan selv tage dialogen op med udlejer eller føre sagen ved nævnene. Dog ses det ofte, at udlejere og deres advokater overmatcher lejeren i høj grad, hvor man ikke får det, man er berettiget til, eller sågar ender med ingenting overhovedet. Vi har brugt mange tusinde timer på at dygtiggøre os inden for lejeretten og gennemgået alt retspraksis, der er i Danmark, og på den måde ved vi præcis, hvilke argumenter vi skal bruge, hvilke sager som kan vindes, og hvordan vi vinder dem.

Luk menu

Bliv medlem nu

Tak for din interesse i medlemsklubben, som mange lejere allerede har tilmeldt sig.

Næste skridt er, at du vil modtage et link på din mail, som du skal bruge for at få adgang til vores medlemsklub. 

Her skal du indtaste dine oplysninger og betalingsinfo, hvorefter du får adgang til alle dine fordele i vores medlemspakke.

Vi ses som medlem!

Vil du vinde 1 års gratis rådgivning?

Gør ligesom +5000 lejere og få tilsendt gode råd om dit lejeforhold og dine rettigheder, så er du med i lodtrækningen om 1 års rådgivning.

new-element.svg

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med dette.