PRESSE

DIGURA er Danmarks førende firma inden for kombinationen af jura, teknologi og brugervenlighed.

Pressemeddelelser

Magnus Kjøller investerer i DIGURA

Magnus Kjøller, der blandt andet har investeret i Nustay, CargoMatch og HappyHello, har investeret millionbeløb i DIGURA, som hjælper lejere med at indkræve mistet depositum, for høj husleje og andre opgør med udlejere via teknologi og automatisering.

Danske lejere får nu hjælp via teknologi og innovation

2 iværksættere har sat sig for at gå i krig mod udlejere gennem ny teknologi, innovation og højt serviceniveau. Lejere kan få vurderet deres sag samme dag som de indgiver den og den bliver vurderet ud fra over 4000 afgørelser og 7 simple spørgsmål.

Kontakt

Vil du gerne i kontakt med os, så send venligst en mail til mike@digura.dk 
eller ring til +45 3023 4897

Kun medieforespørgsler vil modtage svar i denne henseende.
Hvis du er klient eller har andre spørgsmål til enten DIGURA eller hjemmesiden. 
så kan du besøge Om osFAQ eller kontakt os.

Presseomtale

Information

“Vi har med andre ord en vigtig opgave forude som samfund. Vi skal sørge for, at der er lejenboliger til alle på tværs af geografi og demografi. For der bør være en vis begrænsning for, hvor langt vi kan være bekendt, at folk skal søge uden for byerne, før de kan finde en bolig, de har råd til.”

Ulæst

“Vi håber og tror på, at det her kan blive lejerettens svar på Airhelp. 42 % af alle danskere bor til leje – og de fleste har prøvet at betale en husleje, som var for høj eller miste hele depositum. Det vil vi gøre op med i DIGURA via software og innovation”

Omnibus

“To jurastuderende udruster lejere med et nyt digitalt våben i kampen mod griske bolighajer og snyd på lejemarkedet.”

K-news

”Vi arbejder syv dage om ugen for at få vores projekt til at indfri sit fulde potentiale. Med interessen, vi har set, er vi ikke i tvivl om, at der er massere af potentiale”

Appetize

“En ny digital løsning gør, at lejere ikke længere behøver betale en krone for at få deres sag vurderet. Det vil de nu kunne gøre gratis gennem software udviklet af virksomheden DIGURA, bag hvilken står stifterne Mike Vestergaard og Mads Klokkerholm Nielsen, der begge er studerende.”

ITwatch

“Helt konkret kommer det til at foregå sådan, at kunder skal udfylde en række spørgsmål online, hvorefter softwaren vil vurdere sagen ud fra objektive krav i forhold til retspraksis og derefter komme med en vurdering af, om der er potentiale for at vinde sagen eller ej”

Advokatwatch

“Uret tikker jo relativt hurtigt i advokatbranchen, og med denne løsning slipper kunderne for opkald og personligt fremmøde. De kan sidde hjemme i sofaen, indgive sagen og få testet, om der er noget at komme efter”

migogaalborg

“De tre studerende bag DIGURA har allerede gjort sig godt bemærket i en branche ellers fyldt med etablerede og erfarne jurister. 24-årige Mike Vestergaard, som skabte Lejerens Frie Retshjælp, står bag firmaet sammen med sine to forretningspartnere Nicklas Nymark Og Mads Klokkerholm. Tilsammen har de udgivet 3 håndbøger om lejeret og vundet både Karnovs Nytænkerpris og Den NORDJYSKE initiativpris.”

K-news

”Vi har udviklet en smart-software, der kan vurdere sager indenfor lejeret på baggrund af blot 7 til 11 spørgsmål, man som bruger skal besvare. På nuværende tidspunkt kan softwaren finde elementer i sager og tyde dem således, at den kan lave en sagsmappe over lovtekst, retspraksis og processkrift”

Luk menu

Bliv medlem nu

Tak for din interesse i medlemsklubben, som mange lejere allerede har tilmeldt sig.

Næste skridt er, at du vil modtage et link på din mail, som du skal bruge for at få adgang til vores medlemsklub. 

Her skal du indtaste dine oplysninger og betalingsinfo, hvorefter du får adgang til alle dine fordele i vores medlemspakke.

Vi ses som medlem!

Vil du vinde 1 års gratis rådgivning?

Gør ligesom +5000 lejere og få tilsendt gode råd om dit lejeforhold og dine rettigheder, så er du med i lodtrækningen om 1 års rådgivning.

new-element.svg

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med dette.