Artikler

Få styr på lejelovens regler

Udlejer har ophævet lejeaftalen – hvad er mine rettigheder? - Digura.dk

Udlejer har ophævet lejeaftalen – hvad er mine rettigheder?

En lejeaftale er som udgangspunkt uopsigelig og kan derfor ikke ophøre, medmindre lejer eller udlejer ønsker dette. Det giver en sikkerhed for, at man ikke pludselig skal rive teltpælene op og finde et nyt hjem, uden selv at have ønsket det. Der kan dog opstå situationer, hvor du kan ende med at blive smidt ud af dit lejemål, hvis udlejer ophæver lejeaftalen. Spørgsmålet er så, hvordan er du stillet som lejer i den situation, hvor udlejer har ophævet lejemålet. Det vil denne artikel se nærmere på.

Læs artikel
Hvordan skriver man en opsigelse? - Digura.dk

Hvordan skriver man en opsigelse?

Efter en periode i en lejebolig, kommer mange lejere til et punkt, hvor det er på tide at rykke teltpælene op og fraflytte det nuværende lejemål. I forbindelse med en fraflytning skal lejemålet opsiges, men mange lejere står tilbage med spørgsmålene: Hvordan er det nu, at jeg opsiger lejemålet? Og hvordan skrives sådanne en opsigelse egentlig? Denne artikel vil gøre dig klogere på opsigelse generelt og give dig redskaber til at skrive en opsigelse.

Læs artikel

Har du problemer med din udlejer?

Kræver din udlejer det fulde depositum ved fraflytning, er din husleje alt for høj eller noget helt tredje? Få en gratis og uforpligtende vurdering af din sag hos DIGURA og lad os stå for din eventuelle sagsbehandling.