Hvorfor skal du vælge DIGURA til at hjælpe dig?

Få hjælp som lejer ved DIGURA

Vi mener selv, at vi er noget helt særligt – men det skal du selvfølgelig også synes. Vi har nedenfor beskrevet hvorfor vi mener, at vi er din rigtige samarbejdspartner, hvis du ender i lejeretlige problemer.

Hvorfor skal du vælge os?

DIGURA er anderledes end de andre spillere på markedet – og det er vi egentlig ret stolte af. Vi er trætte af dyre advokatregninger (er du ikke også det?) og påtvungne kontingent-løsninger ved lejerforeningerne. Vi er innovative, vi bruger teknologi og vi har de dygtigste eksperter inden for lejeret. 

Hos DIGURA får du først og fremmest en gratis vurdering af din sag, hvor vores software sammenholder dine oplysninger med over 5000 gældende lejeretlige afgørelser og loven. 

Hvis din sag har potentiale, dvs. overvejende sandsynlighed for at få medhold ved Huslejenævnet, så tilbyder DIGURA dig at føre sagen med en særdeles fordelagtig betalingsmodel – det er nemlig risikofrit for dig – du betaler kun, hvis DIGURA vinder sagen eller indgår forligsaftale med udlejer. Det betyder altså, at du på intet tidspunkt har penge oppe af lommen, før vi har vundet din sag.

Det er risikofrit for dig

Det er altid risikofrit for dig som lejer – Du betaler kun, hvis vi vinder. 

 • Vi ordner alt for dig – Du slapper af og slipper for at bruge tid på det
 • Vi er eksperter i lejeloven – Du skal ikke til at sætte dig ind i en kompliceret lov

Vi bruger teknologi, som vi selv har udviklet, til at optimere din sag og når vi sammenkobler det med vores dygtige juridiske team, så leverer vi altid på højeste niveau. Med dette, så kan vi sikrer dig en effektiv og god sagsbehandling, hvor vi ikke går ned på kvalitet eller dygtighed.

10 hurtige grunde til at vælge os?

 1. Det er risikofrit for dig som lejer – du betaler kun, hvis vi vinder din sag
 2. Du kan slapper af – Vi ordner alt for dig
 3. Vi har udviklet en kompliceret software, som indeholder over 5000 lejeretlige afgørelser fra nævn og domstole, der kan vurdere og optimere din sag
 4. Du har din egen personlige rådgiver, som du altid kan kontakte
 5. Vi er eksperter i lejeret, og vi arbejder ikke med andre end dette retsområde
 6. Vi er forsikret, hvis der imod alle forventninger skulle ske en fejl
 7. Vi gør brug af teknologi, således at din sagsmappe indeholder lovtekst, retspraksis og processkrift, som er individuelt tilpasset til din konkrete sag
 8. Vi opdaterer dig hele tiden, således du aldrig skal være i tvivl om hvordan din sag forløber sig
 9. Du slipper for at have pengene op af lommen, og DIGURA tager aldrig et servicegebyr før sagen er afsluttet og du har vundet
 10. Vi optrapper ikke konflikten med din udlejer, men tager en ordentlig og fornuftig dialog

Få testet din sag her

Måske har du en sag? Du kan få en gratis vurdering nu.
Du kan forvente svar samme dag, som du indgiver sagen.

Sådan fungerer en sag hos DIGURA

Skærmbillede 2018-11-25 kl. 18.46.04

Du indgiver sagen

Du udfylder vores formular og vedhæfter relevante dokumenter.

DIGURA vurderer sagen

Vi vurderer din sag ud fra de oplysninger, som vi har modtaget.

Hvis vi vurderer, at din sag har potentiale, tilbyder vi dig at føre din sag.

Skærmbillede 2018-11-25 kl. 18.46.27
Skærmbillede 2018-11-25 kl. 18.47.33

DIGURA fører sagen

Vi indgår først i dialog med din udlejer med henblik på at indgå forligsaftale. Hvis vi ikke kan nå til enighed med udlejer, så fører vi sagen ved Huslejenævnet. 

Endeligt afsluttes sagen, og du modtager din besparelse og DIGURA tager alene et servicegebyr af denne besparelse.

Hvad gør os anderledes end de andre på markedet?

Ideen til DIGURA stammer egentlig fra to forskellige steder. Den ene er at det simpelthen er for besværligt at få hjælp som lejer i Danmark. Synes du ikke det er træls at skulle afgive hele din ”gevinst” til en advokat, som tager 2000 kroner i timen? Eller betale over 1000 kroner til en lejerforening hver år, som hverken har de rette kompetencer eller lyst til at hjælpe dig, når det kommer til stykket?

Vi er iværksættere i DIGURA, men vi er også juridiske folk med en ordentlig tilgang til det at være lejer: Vi har lavet en digital løsning, hvor vi ikke flår alt økonomi ud af ethvert krav og samtidig er vi blandt nogle af landets dygtigste inden for lejeretten. Vi har udgivet bøger på området, vi underviser flere foreninger i lejeret og vi har bygget DIGURAs software op med vores viden.

Den anden grund er, at vi danskere ikke længere har lyst til ting som er besværlige; Såsom en advokat, som ikke vender tilbage på dine opkald, en lejerforening som kun har åben to dage om ugen. Vi kunne fortsætte med eksempler, men det er lige netop der hvor vi er anderledes.

 • Din vurdering af din sag har du svar på samme dag, som du indgiver den
 • Du har din egen personlige rådgiver, som du kan få fat i direkte alle ugens dage
 • Vi sender automatiske opdateringer ud på din sag, så du altid er informeret
 • Du betaler kun for vores ydelser, hvis vi vinder din sag – 100 % risikofrit for dig som lejer

Hvad siger vores klienter?

Er du ikke helt overbevist endnu? Nedenfor har vi indsat nogle udtalelser fra blandt andet Trustpilot, Google Review og Facebook.

5/5
5/5
5/5
Ulrik Bendixen
298/08-2019
Læs mere
Jeg kom til Digura med en sag hvor jeg følte mig uretfærdigt behandlet. Som ung lejer kan man hurtigt drukne i regler og hvad man har ret til og ikke har. Digura har været gode til at forklare og hjælpe på den front. Selvom sagen måske ikke var det største, blev jeg taget godt imod og hele vejen igennem forløbet er der sagen blevet håndteret på en professionel og god måde. Vi ente også ud med et resultat alle parter kunne se sig tilfredse med.
Mads Vangsgaard
27/08-2019
Læs mere
Vi havde problemer med vores udlejer som ikke svarede os med fyldestgørende svar angående kompensation for vores vandskade i lejligheden samt dertilhørende strømregning og rengøring. Mads kom på vores sag og hjalp os gnidningsfrit igennem med hurtige svar og nu har vi fået udbetalt 10.000 kr. Tusind tak for hjælpen og de er utrolig kompetente og søde inde hos Digura. Kan på det varme anbefales.
Sara Holm
08/08-2019
Læs mere
Kan på det varmeste anbefale Digura til alle! Ved udflytning af lejlighed havde udlejer krævet penge for istandsættelse, som ikke fremgik af udflytningsrapporten, vi fik ingen opgørelser over vand og varme i hele lejeperioden m.m.. Som lejer følte vi ikke, at vi havde en chance. Vi fik så hjælp af Mads fra Digura, som altid har været hurtig til at svare på spørgsmål, og som derudover var rigtig venlig og professionel. De har sparet os for ca. 10.000 kr., så vi er meget tilfredse!
Christina Vesting
10/09-2019
Læs mere
Virkelig professionelle mennesker. De svarer hurtigt og grundigt via en fantastisk mail korrespondance. De er meget dygtige til det de laver og har helt styr på alle de regler der er. Kan klart anbefale dem til andre og skulle jeg en dag få brug for dem igen, vil jeg ikke tvivle et sekund på at kontakte Jer. Christina
Jesper Søkbæk
06/06-2019
Læs mere
Fremragende service, udlejer havde lagt det fast for os vi ville få 0kr og alt var brugt (16.000kr). Jeg må bare sige det var over alt forventning, hvor hurtigt processen gik. En service jeg vil dele med dem jeg kender som står i samme situation. Stort LIKE her fra!
Nikolaj Pedersen
18/05-2019
Læs mere
Vi tog kontakt til DIGURA i efteråret 2018 og fik tilknyttet Mads som sagsbehandler. Vi har netop fået en afgørelse i sagen fra Huslejenævnet og har fået nedsat vores husleje med 1400 kr. om måneden samt ca. 11.000 kr. tilbagebetalt. Jeg kan kun anbefale DIGURA for nem, behagelig og kvalificeret rådgivning
Martin Dahl
14/05-2019
Læs mere
Fremragende hjælp og hurtig respons på spørgsmål. Jeg vil anbefale Digura til alle som har problemer vedrørende lejeloven og andet! Jeg kan kun anbefale ALLE at tage far i Digura, De sætter sig hurtigt ind i din problemstilling og hjælper dig så hurtigt de kan selv en søndag aften!Jeg kan kun anbefale DIGURA for nem, behagelig og kvalificeret rådgivning
Yannick Årdahl
18/02-2019
Læs mere
Det er uden tvivl en af de bedste service, jeg længe har fået. Virkelig professionelt. Havde spørgsmål til en sag, der berørte mig en del. Jeg søgte lidt på nettet og faldt over Digura. Efter jeg havde fortalt om min sag, fik jeg allerede en uddybende forklaring få timer efter, hvor der blev forklaret hvordan jeg var stilet og hvilke muligheder jeg havde. Også endda gratis.
Tidligere
Næste

Vi håber helt ærligt, at du lader os føre din sag – du vil ikke fortryde det. Vi har et enormt højt serviceniveau, hvor vi altid tager os af dig. Vi har en fordelsagtig betalingsmodel, hvor du kun betaler, hvis vi vinder for dig. Vi bruger teknologi og software, som ingen andre i landet har adgang til. Du slipper for alt besværet, du slipper for at betale på forhånd eller via kontingent.

Vil du have testet din sag gratis?

Det tager kun 5 minutter at indgive sagen og herefter vurderer vi din problemstilling
med udgangspunkt i 4.500 afgørelser og gældende lov. Du har endda svar samme dag.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på linkedin
Del på print
Del på email