Hvorfor skal du vælge DIGURA til at hjælpe dig med din sag?

Hvorfor skal du vælge DIGURA til at hjælpe dig med din sag?

Hvorfor skal du vælge DIGURA til at hjælpe dig med din sag? - Digura.dk
Picture of Mike Vestergaard

Mike Vestergaard

Partner

Vi mener selv, at vi er noget helt særligt – men det skal du selvfølgelig også synes. Vi har nedenfor beskrevet hvorfor vi mener, at vi er din rigtige samarbejdspartner, hvis du ender i lejeretlige problemer.

Hos DIGURA kan vi hjælpe dig, hvis du har problemer med din udlejer. 

Men hvorfor skal du vælge lige præcis os til at føre din sag, når der findes andre udbydere på markedet?

Vi har her samlet de tre bedste grunde til, at vi er den helt rigtige samarbejdspartner for dig, hvis du ender i lejeretlige problemer.

Tre gode grunde til at vælge os, der er nemme at forstå

Hos DIGURA er vi anderledes end de andre spillere på markedet – og det er vi stolte af. 

Vi er trætte af dyre advokatregninger (er du ikke også det?), og vi er heller ikke just tilhængere af påtvungne kontingentløsninger hos de forskellige lejerforeninger.

Derfor har vi valgt at gribe tingene an på en anden måde.

Vi har allieret os med de dygtigste eksperter inden for lejeret – og vi sætter vi en ære i at tænke innovativt og bruge den smarteste teknologi, vi kan få fingrene i.

1. En vurdering er helt gratis - og du skal kun betale, hvis vi vinder din sag

Det bedste af det hele er næsten, at vi kan tilbyde dig en gratis vurdering af din sag. 

Ja, du hørte helt rigtigt. Vi tager ikke penge for at se nærmere på din sag og vurdere, om den har sandsynlighed for at få medhold ved Huslejenævnet. 

Vi har fået udviklet en software, der på effektiv vis kan sammenholde oplysningerne om din sag med over 5000 gældende lejeretlige afgørelser samt den gældende lov på området.   

Viser det sig, at din sag har potentiale for at kunne få medhold ved Huslejenævnet, tilbyder vi dig at føre sagen. Det kan vi ikke gøre gratis, men vi kan til gengæld tilbyde dig en særdeles fordelagtig betalingsmodel.

Du skal kun betale, hvis vi vinder sagen for dig, eller hvis vi opnår at indgå en forligsaftale med din udlejer. 

Ellers skal du ikke på noget tidspunkt i forløbet have penge op af lommen.

2. Du løber ingen risiko, når du får vores hjælp

Det er risikofrit for dig som lejer at få hjælp af os hos DIGURA. 

Som vi allerede har været inde på, vurderer vi på forhånd, om der overhovedet er en reel chance for, at du kan få medhold i din sag. Ellers tilbyder ikke at tage den op for dig.

Har du en god sag, der har god sandsynlighed for at vinde hos Huslejenævnet, skal du stadig kun betale, hvis vi vinder sagen for dig eller hvis vi får indgået en forligsaftale. 

Vinder vi ikke din sag, skal du ikke betale for vores hjælp.

Du løber altså ingen risiko, og du kommer ikke til at betale i dyre domme for at køre en sag, der i sidste ende ikke ender ud med et udfald, der er gunstigt for dig som lejer.

Lyder det ikke også som fornuft i dine ører?

3. Du slipper for selv at bruge tid på at sætte dig ind i sagerne

Er du i tvivl om, hvorvidt du har en god sag eller ej? Så er der ingen grund til, at du selv bruger tid på at sætte dig ind i den komplicerede lejelov.

Det gør vores eksperter gerne for dig. 

Som vi allerede har været inde på, er det altid gratis og uforpligtende at få os til at vurdere din sag og komme med vores vurdering af, hvorvidt det er en sag, du bør gå videre med, eller om det er en sag, du har ringe chancer for at få noget ud af i sidste ende.

Vi ordner det hele for dig. Og hos os går du aldrig ned på kvaliteten af din sagsbehandling. Vores dygtige juridiske team er eksperter i lejeloven, og de gør til hver en tid deres bedste for at sikre, at du som lejer ikke bliver snydt eller behandlet dårligt.

Og så alle de andre gode grunde til at vælge os…

  • Du bliver tildelt dit eget personlige rådgiverteam, som du altid kan kontakte.
  • Du slipper for at lege ekspert – det klarer vi for dig. Vi er specialiseret i lejeret, og vi arbejder udelukkende med det som arbejdsområde.
  • Skulle der ske en fejl? Intet problem. Vi er forsikrede, hvis der mod forventning skulle ske en fejl.
  • Vi gør brug af teknologi, således at din sagsmappe indeholder lovtekst, retspraksis og processkrift, som er individuelt tilpasset din konkrete sag. 
  • Du er hele tiden up to date med processen. Vi opdaterer dig løbende, så du aldrig er i tvivl om, hvordan din sag forløber.
  • Du skal ikke betale et eneste servicegebyr, før din sag er afsluttet og du har vundet.
  • Du skal ikke være bange for at ødelægge forholdet mellem dig og din udlejer. Vi optrapper ikke konflikten med din udlejer, men tager en ordentlig og fornuftig dialog med ham eller hende.

Sådan fungerer en sag hos DIGURA

indgivelse

Du indgiver sagen

Du udfylder vores formular og vedhæfter relevante dokumenter.

DIGURA vurderer sagen

Vi vurderer din sag ud fra de oplysninger, som vi har modtaget.

Hvis vi vurderer, at din sag har potentiale, tilbyder vi dig at føre din sag. Du betaler os kun, hvis vi vinder sagen for dig.

vurdering
samtale

DIGURA fører sagen

Vi indgår først i dialog med din udlejer med henblik på at indgå forligsaftale. Hvis vi ikke kan nå til enighed med udlejer, så fører vi sagen ved Huslejenævnet.

Hvad er det, der gør os anderledes end de andre spillere på markedet?

Idéen til DIGURA er kommet af, at vi synes, det er alt for besværligt at få hjælp som lejer i Danmark. 

Synes du ikke, at det er tarveligt, at du skal betale 2000 kr. i timen for en advokat, der kan hjælpe dig med at føre en sag mod din udlejer? Så bliver gevinsten, du opnår, hvis du vinder, nemt ædt op af advokatsalær. 

Den anden mulighed er, at du som lejer, kan betale over 1000 kr. om året i kontingent til en lejerforening, der ikke nødvendigvis har de rette kompetencer til at hjælpe dig, når det kommer til stykket.

Vi synes ikke, at nogle af de løsninger er optimale for dig som lejer. 

Derfor har vi besluttet os for at gøre bedre hos DIGURA – og det synes vi selv, vi er kommet ret godt i mål med.

Digital løsning, der gør det nemt og overskueligt for dig

Det kan godt være, at vi er iværksættere hos DIGURA – men vi har også en juridisk baggrund og en ordentlig tilgang til det at være lejer. 

Vi har udviklet en digital løsning, hvor vi ikke flår alt økonomi ud af ethvert krav, du som lejer kommer med. Og så er vi samtidig nogle af de bedste i landet, når det kommer til vores kendskab til lejeret.

Vi har udgivet bøger om lejeloven, vi underviser flere lejerforeninger i lejeret og vi har selv bygget DIGURAs software op med vores specialiserede viden.

En anden og sidste ting er, at vi gerne vil gøre det så nemt for dig som muligt at føre en sag mod din udlejer, der stiller urimelige krav.

Med vores hjælp skal du ikke trækkes med en advokat, der ikke vender tilbage på dine opkald eller en lejerforening, der kun holder åbent to dage om ugen. 

Vi stræber efter at være anderledes – og du vil hurtigt opleve, at vi er markant anderledes fra de andre spillere på markedet. Og det er vi særdeles stolte af hos DIGURA.

Vil du have testet din sag gratis?

Det tager kun fem minutter at indgive din sag. Herefter vurderer vi din problemstilling med udgangspunkt i 4.500 afgørelser og den gældende lov på området. 

Tjek, om du bliver snydt eller om du har penge til gode.

Har du spørgsmål til os? Så sidder vi klar til at hjælpe dig. Giv os et kald på telefon 23 26 25 21, eller kontakt os via vores kontaktformular.

Del indlægget​

Vil du have vurderet din sag gratis?

Det tager kun 2 minutter at indgive sagen og herefter vurderer vi din problemstilling
helt gratis. Du har endda svar inden 24 timer!

Gør som
+6000 andre​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de bedste tips og tricks direkte i indbakken

Det Store Fællesskab for Lejere