Er din husleje for høj?
Tjek din leje - Beregn husleje nemt.

Tjek din leje – Beregn din husleje her. Vi har levet en simpel husleje beregner til dig. Det eneste du skal gøre er at indgive dine oplysninger til DIGURA.

  • Gratis og uforpligtende vurdering
  • Du får svar allerede samme dag
  • Vi kan også føre sagen for dig

OBS! Vi gør opmærksom på, at din lejlighed skal være fra før 1991. Hvis lejligheden er fra efter 1991, skal du i stedet sende det ind her

Når du udfylder formularen og trykket “tjek husleje”, giver du samtykke til, at DIGURA må sende dig nyhedsbreve. 

Indgiv dine oplysninger

Digitalt og nemt.

DIGURA vurderer lejen

Det er gratis og risikofrit.

DIGURA kan føre sagen

Du slapper af - vi klarer det hele.

og flere danske lejere betaler for meget i leje

Dine rettigheder - Tjek din leje i dag!

Du er af lejeloven. Beregn husleje i dag.

Beregn husleje

Den danske lejelovgivning fastsætter rammerne for, hvor meget din udlejer må kræve i leje. Der er flere faktorer, der har betydning for huslejeniveauet, og derfor kan det være svært at gennemskue det rigtige huslejeniveau. Beregn husleje hurtigt og nemt med denne husleje beregner. Det er gratis og uforpligtende.

Beskyttelse mod opsigelse

Du er måske bekymret for, at din udlejer vil opsige lejeaftalen, hvis du håndhæver dine rettigheder. Der er dog ikke nogen grund til at være bange. Din udlejer kan ikke opsige lejeaftalen med begrundelsen, at du ønsker afgørelse af, om huslejen er for høj. Tjek din leje uden bekymring.

Beregn husleje - Tjek din leje - Husleje beregner

Ovenstående kan du nemt og hurtigt bruge vores husleje beregner. Her vil DIGURA tjekke din husleje. Vi råder dig til at tjekke din leje. Det gør vi, så du er sikker på, at du ikke betaler for meget. Beregn husleje hurtigt og nemt med vores beregner. Skulle du finde ud af, at du betaler for meget, hvad gør du så? Svaret er simpelt. Du tager fat i DIGURA. Vi kan gratis vurdere din sag. Skulle du ønske, at vi fører den for dig, så er risikofrit. Dette vil sige, at du kun betaler, hvis vi vinder sagen. Dette er endda kun 25% af dit vundne beløb. Så tjek din leje. Beregn husleje hurtigt og nemt, ved brug af vores beregner i dag.

Brug vores husleje beregner og beregn den i dag!

Vi råder dig til at beregne din leje. For, hvorfor ikke? Det er altid smart at være på forkant, som lejer. Ved denne beregner kan du gratis og uforpligtende få svar i dag. Skulle du betale for meget, så hjælper vi gerne. Det er simpelt, du udfylder blot felterne ovenstående. Opdager du, at du betaler for meget, så hiv fat i DIGURA, så hjælper vi dig på vej. Vi fører også sagen for dig, hvis du ønsker. Som beskrevet ovenstående, så er det risikofrit. Du betaler altså kun, hvis sagen vindes. Vi synes det er smart. Det håber vi også at du gør. Er der andre lejeretlige problemer end leje, så hjælper vi selvfølgelig også gerne.