Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos DIGURA ved vi, at hver situation er forskellig og kræver forskellige løsninger. Derfor har vi to koncepter, så vi kan finde den løsning, der passer bedst til dit konkrete behov. Derfor tilbyder vi både sagsførelse og en fordelagtig medlemsklub.

Sagsforløb

Sagsforløbet er for dig, der har en konkret sag, du ønsker at gå videre med. Vi fører sagen ud fra No Cure, No Pay-modellen, så du kun betaler, hvis vi vinder sagen for dig. Her skal du ikke betale et månedligt beløb.

Medlemsklub

Medlemsklubben er for dig, der ønsker løbende juridisk rådgivning og tryghed i dit lejemål til en fast månedlig ydelse, der starter fra blot 49,- om måneden. Og dette er den eneste udgift for vores service.

Kan vi hjælpe dig?

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er bedst for dig, så kan du få en gratis vurdering af din sag. Så vender en af vores rådgivere tilbage til dig om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

Læs vores artikler og få gode råd helt gratis

Hvorfor vælge os?

Ved DIGURA har vi to argumenter: Vi har opnået et positiv resultat for vores klienter i 96% af de sager vi fører, og det er risikofrit for dig som lejer. 

Du skal kun betale os, hvis vi faktisk opnår et resultat for dig. Ellers er det helt gratis. Der er ingen grund til at betale 700-1000 kroner til en lejerforening, når du kan få hjælp af DIGURA og kun betale os, hvis vi faktisk vinder sagen for dig.