Om DIGURA

DIGURA er lejerens digitale ven, som er kommet for at gøre op med påtvungne årskontingenter og dyre advokatløsninger. Vi har nemlig gjort hele processen digital til gavn for både dig som lejer og os som virksomhed. Vi er her for at hjælpe de lejere, som ikke har tid, er usikre på deres rettigheder eller ikke ved, hvordan deres sag skal håndteres. Vi vil gøre det trygt at være lejer. 

Vi har udviklet en avanceret platform, som sammenholder retspraksis fra 4500 domme og afgørelser, hvorefter vi har prædefineret over 200 sager. Ud af det er der kommet en højteknologisk løsning, hvor vi kan vurdere sager med udgangspunkt i tidligere afgørelser sammenholdt med din konkrete sag og alle relevante lovtekster. Vores system udvikler sig konstant og optimeres for hver sag, der køres igennem. På den måde kan vi altid sikre dig og os selv de bedste betingelser at arbejde ud fra.

Vi er her, fordi vi vil tage kampen op for de lejere, som bliver uretfærdigt behandlet af deres udlejere. Vi vil gøre det nemt og trygt at være lejer igen. At kæmpe for sine rettigheder som lejer har tidligere betydet lange telefonopkald, ingen service, møder frem og tilbage samt en masse frustrationer. Det er slut nu. Vi sikrer effektiv sagsbehandling og sørger for, at refærdighed sker fyldest. Alt sammen uden at lejer skal foretage sig noget, da vi overtager sagen og fører den til ende.

Vi er her for jer lejere. Vi er jeres digitale ven.

Bedste hilsner
Hele teamet i DIGURA

CSR-mærket

DIGURA er en del af CSR mærkningsordning, hvilket er for virksomheder, der ønsker at bidrage med at sætte fokus på CSR (Corporate Social Responsibility).

CSR betegner virksomhedsinitiativer, som har til formål at tilgodese samfundet og virksomhedens interessenter.

Ansvarsforsikring

DIGURA har en professionel ansvarsforsikring ved HDI Danmark. 

Vision

Vi har visionen om at ændre den juridiske branche igennem teknologi og nytænkning. Vores ambition er at gøre det både nemmere for klienten at få juridisk rådgivning , men også at effektivisere den interne arbejdsproces til det minimale. 

Mission

Vi vil gøre det nemt for lejere at tjekke deres rettigheder i lejeforholdet og gøre sit krav gældende, hvis loven ikke er overholdt. Vi har gjort processen nem med 7-11 spørgsmål, og med en avanceret software har vi både nytænkt forløbet og betalingsmodellen. 

Vi samarbejder med

CSR-mærket

DIGURA er en del af CSR mærkningsordning, hvilket er for virksomheder, der ønsker at bidrage med at sætte fokus på CSR (Corporate Social Responsibility).

CSR betegner virksomhedsinitiativer, som har til formål at tilgodese samfundet og virksomhedens interessenter.

Stop papirspild-mærket

DIGURA er en del af Stop Papirspilds-mærkningsordning, hvilket er for virksomheder, der ønsker at bidrage med at sætte fokus på papirspild.

Mærket er virksomheder, som aktivt forsørger at nedsætte papirspildet i virksomheder via initativer.

Stop Papirspild mærket