Om DIGURA

DIGURA er lejerens digital ven, som er kommet for at gøre op med påtvungne årskontingenter og dyre advokatløsninger. Vi har nemlig gjort hele processen digital til gavn for både dig som forbruger og os som virksomhed. Vi er her for at hjælpe de lejere, som ikke har tid, er usikre på deres rettigheder eller ikke ved, hvordan deres sag skal håndteres. Vi vil gøre det trygt at være lejer. 

Vi har udviklet en avanceret platform, som sammenholder retspraksis fra 4500 domme og afgørelser, hvorefter vi har prædefineret over 200 sager. Ud af det er der kommet en højteknologisk løsning, hvor vi kan vurdere sager med udgangspunkt i tidligere afgørelser sammenholdt med din konkrete sag og alle relevante lovtekster. Vores system udvikler sig konstant og optimeres for hver sag, der køres igennem. På den måde kan vi altid sikre dig og os selv de bedste betingelser at arbejde ud fra.

Vi er her, fordi vi vil tage kampen op for lejere, der bliver uretfærdigt behandlet. Vi vil gøre det nemt og dejligt at være lejer igen. At gennemgå en sag krævede for lejer typisk lange telefonopkald, ingen service og en masse møder frem og tilbage. Det er slut. Vi vil sikre effektiv sagsbehandling og sørge for, at retfærdighed sker fyldest.

Vi er her for jer lejere. Vi er jeres digitale ven.

Bedste hilsner
Hele teamet i DIGURA

CSR-mærket

DIGURA er en del af CSR mærkningsordning, hvilket er for virksomheder, der ønsker at bidrage med at sætte fokus på CSR (Corporate Social Responsibility).

CSR betegner virksomhedsinitiativer, som har til formål at tilgodese samfundet og virksomhedens interessenter.

Ansvarsforsikring

DIGURA har en professionel ansvarsforsikring ved HDI Danmark. 

Vision

Vi har visionen om at ændre den juridiske branche igennem teknologi og nytænkning. Vores ambition er at gøre det både nemmere for klienten at få juridisk rådgivning , men også at effektivisere den interne arbejdsproces til det minimale. 

Mission

Vi vil gøre det nemt for lejere at tjekke deres rettigheder i lejeforholdet og gøre sit krav gældende, hvis loven ikke er overholdt. Vi har gjort processen nem med 7-11 spørgsmål, og med en avanceret software har vi både nytænkt forløbet og betalingsmodellen. 

Hvem står bag?

Mads Klokkerholm

Partner, Co-founder

Mads har ekspertise inden for lejeret og juraen generelt, hvor han har udgivet flere håndbøger omkring emnet og drevet sin egen afdeling af en retshjælp  med ansvar for +10 personer og været tilkoblet advokatkontor.  Hans største force er at sammenkoble iværksætteri med stort overblik og høj faglighed samt kvalitetssikring.

Mike Vestergaard medejer af DIGURA

Mike Vestergaard

Partner, Co-founder

Mike skabte en af Danmarks største retshjælpservices på under 1 år (specialiseret i lejeret), hvor han var chef for + 50 juridiske rådgivere fordelt på 3 afdelinger. Er ekspert i startups, hvor hans stærkeste side er forretningsudvikling kombineret med jura. Han er forfatter til flere udgivelser og  har vundet flere innovationspriser.

Vi samarbejder med

Corporate Social Responsibility

CSR-mærket

DIGURA er en del af CSR mærkningsordning, hvilket er for virksomheder, der ønsker at bidrage med at sætte fokus på CSR (Corporate Social Responsibility).

CSR betegner virksomhedsinitiativer, som har til formål at tilgodese samfundet og virksomhedens interessenter.

Stop papirspild-mærket

DIGURA er en del af Stop Papirspilds-mærkningsordning, hvilket er for virksomheder, der ønsker at bidrage med at sætte fokus på papirspild.

Mærket er virksomheder, som aktivt forsørger at nedsætte papirspildet i virksomheder via initativer.

Stop Papirspild mærket
Luk menu

Bliv medlem nu

Tak for din interesse i medlemsklubben, som mange lejere allerede har tilmeldt sig.

Næste skridt er, at du vil modtage et link på din mail, som du skal bruge for at få adgang til vores medlemsklub. 

Her skal du indtaste dine oplysninger og betalingsinfo, hvorefter du får adgang til alle dine fordele i vores medlemspakke.

Vi ses som medlem!

Vil du vinde 1 års gratis rådgivning?

Gør ligesom +5000 lejere og få tilsendt gode råd om dit lejeforhold og dine rettigheder, så er du med i lodtrækningen om 1 års rådgivning.

new-element.svg

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med dette.