Om DIGURA

DIGURA er lejerens fortrolige rådgiver, som er kommet for at gøre op med påtvungne årskontingenter og dyre advokatløsninger. Vi har nemlig gjort hele processen digital til gavn for både dig som lejer og os som virksomhed. Vi er her for at hjælpe dig, som ikke har tid, er usikker på dine rettigheder eller ikke ved, hvordan du skal håndtere din sag.

Vi er nemlig stolte regelryttere, som er trætte af udlejere, der handler ulovligt og udnytter deres lejere økonomisk. Vi hjælper flere tusinde lejere – og vi kan også hjælpe dig! Vi vil nemlig gøre det trygt at være lejer.

Vi har derfor udviklet en avanceret platform, som sammenholder retspraksis fra 4500 domme og afgørelser, hvorefter vi har prædefineret over 200 sager. Ud af det er der kommet en højteknologisk løsning, hvor vi kan vurdere sager med udgangspunkt i tidligere afgørelser sammenholdt med din konkrete sag og alle relevante lovtekster. Med den løsning kan vi give dig en gratis vurdering af din sag indenfor 24 timer, og vi bliver bedre for hver sag, vi gennemgår. På den måde sikrer vi både dig og os de bedste forudsætninger for videre sagsførelse eller rådgivning gennem en af Danmarks førende medlemsklubber for lejere.

Vi er her, fordi vi vil tage kampen op for de lejere, som bliver uretfærdigt behandlet af deres udlejere. At kæmpe for sine rettigheder som lejer har tidligere betydet lange telefonopkald, ingen service, møder frem og tilbage samt en masse frustrationer. Det er slut nu. Vi sikrer effektiv sagsbehandling og sørger for, at retfærdighed sker fyldest. Alt sammen uden at lejer skal foretage sig noget, da vi overtager sagen og fører den til ende.

Vi er her for lejere. Vi er din fortrolige rådgiver.

CSR-mærket

DIGURA er en del af CSR mærkningsordning, hvilket er for virksomheder, der ønsker at bidrage med at sætte fokus på CSR (Corporate Social Responsibility).

CSR betegner virksomhedsinitiativer, som har til formål at tilgodese samfundet og virksomhedens interessenter.

Ansvarsforsikring

DIGURA har en professionel ansvarsforsikring ved HDI Danmark. 

Vision

Vores vision er at ændre den juridiske branche gennem teknologi og nytænkning. Vores ambition er at gøre det både nemmere for klienten at få juridisk rådgivning, men også at effektivisere den interne arbejdsproces til det minimale. 

Mission

Vi vil gøre det nemt for lejere at tjekke deres rettigheder i lejeforholdet og gøre sit krav gældende, hvis loven ikke er overholdt. Vi har gjort processen nem med 7-11 spørgsmål, og med en avanceret software har vi både nytænkt forløbet og betalingsmodellen. 

Vi samarbejder med

CSR-mærket

DIGURA er en del af CSR mærkningsordning, hvilket er for virksomheder, der ønsker at bidrage med at sætte fokus på CSR (Corporate Social Responsibility).

CSR betegner virksomhedsinitiativer, som har til formål at tilgodese samfundet og virksomhedens interessenter.

Stop papirspild-mærket

DIGURA er en del af Stop Papirspilds-mærkningsordning, hvilket er for virksomheder, der ønsker at bidrage med at sætte fokus på papirspild.

Mærket er virksomheder, som aktivt forsørger at nedsætte papirspildet i virksomheder via initativer.