Sagsforløbet hos DIGURA

Når vi fører din sag for dig, sker betalingen via No Cure, No Pay-modellen. Det betyder, at du maksimalt kommer til at betale 25% af det beløb, vi har sparet dig for. Der er derfor ingen månedlig ydelse eller lignende. Det betyder, at du ikke skal have penge op af lommen før din besparelse er landet på din konto. 

Det betyder også, at hvis vi ikke vinder sagen eller opnår dig en besparelse, skal du ikke betale en krone.

Hvorfor vælge os?

Hvordan fungerer det?

Hos DIGURA har vi en proces i tre simple steps for sagens forløb. Vi kan eksempelvis føre en sag for dig, hvis din udlejer har beholdt hele dit depositum, du har fået en ulovlig huslejestigning eller hvis du mangler dit forbrugsregnskab. Vi fører sager, hvor der er økonomiske krav at forfølge. Vi klarer det hele for dig – helt risikofrit – når du har givet os de informationer, der er relevante for din sag. 

Vurdering

Få gratis vudering

Du udfylder formularen her på vores hjemmeside, hvilket kun tager 3-5 minutter. Herefter tjekker vi, at vi har alle relevante oplysninger. Ud fra oplysningerne foretager vi en konkret vurdering af din sag, hvorefter du får besked om, hvorvidt sagen har potentiale eller ej. Svaret får du inden 24 timer.

Legal

Lad os klare arbejdet

Hvis sagen har potentiale, underskriver du en fuldmagt, hvorefter DIGURA foretager den juridiske forberedelse af sagen. Herefter igangsætter vi sagen mod din udlejer, som vi fører, mens du ikke skal foretage dig noget. Du bliver naturligvis opdateret løbende.

Penge

Få din kompensation

Din sag afsluttes enten med et forlig med din udlejer eller ved Huslejenævnet. Vi sender afgørelsen med vores kommentarer til dig. Herefter modtager du kompensationen og betaler DIGURA op til 25% af det opnåede beløb. Hvis vi ikke vinder sagen, skal du selvfølgelig ikke betale noget. 

Føler du dig snydt af din udlejer?

Er du i tvivl om, hvorvidt du har en sag? Du kan altid få en gratis vurdering. Så vender en af vores rådgivere tilbage til dig med besked om, hvordan vi kan hjælpe dig.