No Cure, No Pay

Sagsforløbet hos DIGURA

Når vi fører din sag for dig, er det ud fra No Cure, No Pay-modellen. Det betyder, at du maksimalt kommer til at betale 30% af det beløb, vi har sparet dig for. Der er derfor ingen månedlig ydelse eller minimums beløb. 

Det betyder, at hvis vi ikke vinder sagen eller opnår dig en besparelse, skal du ikke betale en krone.

No Cure, No Pay - Hvordan fungerer det?

Vores proces foregår i tre simple steps for sagens forløb. Vi kan eksempelvis føre en sag for dig, hvis din udlejer har beholdt hele dit depositum, du har fået en ulovlig huslejestigning eller hvis du mangler dit forbrugsregnskab. Vi fører sager, hvor der er økonomiske krav at forfølge. Vi klarer det hele for dig – helt risikofrit.

Du indgiver sagen

Du udfylder formularen og vedhæfter alle relevante dokumenter. Ud fra oplysningerne foretager vi en konkret vurdering af din sag. Herefter får du besked om, hvorvidt sagen har potentiale eller ej.

Vi fører sagen

Hvis sagen har potentiale, underskriver du en fuldmagt og den juridiske forberedelse af sagen påbegyndes. Herefter igangsætter vi sagen, som vi fører på vegne af dig. Du bliver naturligvis opdateret løbende.

Få kompensation

Din sag afsluttes enten med et forlig med din udlejer eller ved Huslejenævnet. Vi sender afgørelsen med vores kommentarer til dig. Hvis vi ikke vinder sagen, skal du selvfølgelig ikke betale noget. 

Føler du dig snydt af din udlejer?

Er du i tvivl om, hvorvidt du har en sag? Du kan altid få en gratis vurdering. Så vender en af vores rådgivere tilbage til dig med besked om, hvordan vi kan hjælpe dig.