Bliver du opkrævet ulovlige betalinger?

Måske bliver du opkrævet for tillægsydelser såsom trappevask, PBS-gebyr, fraflytningsgebyr eller lignende? Få en gratis og uforpligtende vurdering af din sag hos DIGURA og lad os stå for din eventuelle sagsbehandling.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Uspecificerede tillægsydelser

Udlejer har ikke specificeret i din huslejeopkrævning hvad eventuelle tillægsydelser er, og har blot samlet dem under ét begreb.

Vedligeholdelses-ydelser

Bliver du opkrævet for ydelser såsom trappevask, snerydning, renovation eller hækkeklipning, så er alle disse også ulovlige.

Administrationer

Det er ligeledes ulovligt at opkræve lejer for administration og eventuel forsikring - også på trods af, at det er skrevet ind i lejekontrakten.

Tilbagebetaling

Hvis du er blevet snydt ved tillægsydelser, så hjælper vi også med at kræve tilbagebetalingen af samme efter forældelsesfristen på 3 år.

No Cure, No Pay

Hvordan fungerer det?

Du indgiver sagen

Du udfylder formularen og vedhæfter alle relevante dokumenter til din sag. 

Vi vurderer sagen

Ud fra dine oplysninger vurderer vi sagen. Har den potentiale, tilbyder vi at føre sagen for dig. Du betaler kun, hvis vi vinder. Det kalder vi No Cure, No Pay

Vi fører sagen

Først indgår vi i dialog med din udlejer med henblik på en forligsaftale. Lykkes det ikke, tager vi sagen videre til Huslejenævnet.

Bange for at blive snydt af udlejer?

Vi ser desværre rigtig mange lejere blive snydt i forbindelse med ulovlige tillægsydelser. Det vil vi gøre op med nu. Få en gratis vurdering af din sag nedenfor.

Har du set vores artikler?

Få de bedste tips direkte i indbakken

Med DIGURAs nyhedsbrev får du som en de første adgang til eksklusive tips og tricks, artikler og meget mere direkte i indbakken.  

Du får kun tilsendt dét du interesserer dig for. Så slipper du for at modtage mails du ikke ønsker at læse.