Har du brug for juridisk rådgivning? Bliv tryg i dit lejemål

Er du tvivl om dine rettigheder i forbindelse med en problematik i dit lejemål med din udlejer? Så kan du få juridisk rådgivning af vores kompetente rådgivere igennem DIGURA home.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Dialog med udlejer

Hvis du ikke selv er tryg ved at tage en dialog med din udlejer omkring problematikken, så kan vi overtage dialogen for dig eller rådgive dig til, hvordan du kan håndtere situationen.

Tjek af husleje og lejekontrakt

Med DIGURA home kan du løbende efterspørge et tjek af din husleje eller lejekontrakt, så gennemgår vi dem for at sikre, at du ikke bliver snydt.

Skriftlig og telefonisk rådgivning

Med DIGURA home kan du både skrive og booke opkald med en af vores juridiske rådgivere, som vil hjælpe dig med din problemstilling.

Forskellige medlemspakker

Vi har tre forskellige medlemspakker for at sikre, at der er en løsning, som passer for dig. De er tilpasset efter hvor meget du ønsker at vi klarer for dig.

Bliv tryg i dit lejemål

Når du bor til leje, så kan der opstå en masse ting, som kan gøre dig usikker, eller hvor du kan komme i tvivl om dine juridiske rettigheder som lejer. Og selvom at et lejeforhold kan være forbundet med en vis frihed, så kan det desværre også forbindes til en stor hæmsko.

Som lejer er du afhængig af, at forholdet til din udlejer er sundt og godt, men hvis først dette forhold begynder at ændre sig til det negative, så kan det pludselig være enormt usikkert og utilregneligt at være lejer.

Heldigvis findes lejeloven, som er med til at sikre lejeres rettigheder, og at brud på reglerne kan medføre konsekvenser for udlejer eller lejer i en given tvist.

Hos DIGURA Home står vores dygtige juridiske rådgivere klar til at rådgive dig indenfor lejeretten, når du bor til leje, så du altid ved hvad du skal, hvis der nu skulle opstå problemer med din udlejer eller i dit lejemål.

Hvornår kunne et medlemskab hos DIGURA Home give mening?

Som udgangspunkt vil et medlemskab hos DIGURA Home altid give mening, når du bor til leje. Lidt ligesom med en forsikring, så er det altid rart at have din ryg dækket, hvis nu uheldet skulle være ude, eller som i dette tilfælde, hvis der skulle opstå konflikt.

 

Ved indflytning

Du kan bruge dit juridiske team nærmest allerede inden du flytter ind i lejemålet, ved at få dem til at tjekke din lejekontrakt, så du allerede ved lejeforholdets begyndelse får den bedste og mest sikre start.

 

Under hele lejeperiode

I løbet af din lejeperiode kunne der også opstå komplikationer omkring specifikke fejl eller mangler, der kunne opstå, mens du bor i lejemålet. Her handler det i høj grad om bevisførelse samt hvordan selve indflytningsprocessen har forløbet, i forhold til at kunne dokumentere om det er dig eller din udlejer, som har udbedringspligten.

Her er det også fordelagtigt at kunne rådføre sig med juridiske specialister netop indenfor lejerettigheden, så du altid ved præcis, hvordan du skal forholde dig.

Skulle en sag blive så tilspidset, at du ikke længere kan magte at stå for dialogen med din udlejer, så har du også muligheden for at lade dit juridiske team overtage dialogen og den generelle sagsførelse fuldstændig.

Dermed sikrer du dig selv imod at begå fodfejl, som i sidste ende kan få konsekvenser for dig selv.      

 

Når du fraflytter lejemålet

Desuden kan du også få juridisk hjælp, når du ønsker at fraflytte dit lejemål igen. Her vil det primært omhandle tilbagebetaling af depositum, hvor der desværre ofte er mange sager mellem lejer og udlejer.

Står du midt i din fraflytning, og har du endnu ikke meldt dig ind i DIGURA Home, så har du også mulighed for at få en gratis vurdering af din sag. Herfra vil du så få at vide, hvordan du kan bærer dig an fremad i din konkrete sag.

Vi hjælper lejere i konflikt

Hvis du stadig ikke er helt sikker på, om DIGURA Home er noget for dig eller ej, så vil vi gerne lige bruge lidt tid på at beskrive nogle mere konkrete eksempler, hvor vi har hjulpet andre medlemmer med deres juridiske rettigheder.

Det kan f.eks. være i forbindelse med uretmæssig ophævelse af lejemålet, hvor udlejer uberettiget ophæver lejeaftalen.

Vi hjælper også rigtig mange lejere, som har mangler i deres lejemål, eller hvor de er blevet lovet ting i lejekontrakten, som ikke er blevet overholdt. F.eks. diverse hårde hvidevarer, adgang til fællesområder og lignende.

Desuden så tager vi os også af huslejesager, fraflytningssager og generel rådgivning til, hvordan du som lejer skal handle, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine juridiske rettigheder bliver overtrådt.

I hvilken pakke skal jeg melde mig ind?

Vi har 3 forskellige medlemspakker, som varierer i det indhold, som vi kan hjælpe dig med. Langt de fleste vælger at melde sig ind i vores Tryg-pakke, hvor de, efter at have drøftet sagens omfang med en rådgiver, vælger at opgradere deres medlemskab til en større pakke.

Men det kommer helt an på, hvilket behov du har, samt om du ønsker, at vi skal overtage dialogen med udlejer fuldstændig, og hvis det skulle således føre sagen for dig i Huslejenævnet.

Når det drejer som om den generelle juridiske rådgivning, så kan du modtage dette ved alle tre pakker, og du har mulighed for at booke opkald eller korresponderer via mail.

DIGURA home medlemskab

Få juridisk sikkerhed for kun 2 kopper kaffe om måneden

Gennemsigtig prismodel

I modsætning til mange af vores konkurrenter, så opkræver vi ikke ekstra gebyrer for den service, som vi tilbyder. Hos DIGURA vægter vi gennemsigtighed højt, når det omhandler vores prismodel.

Vi er eksperter i Lejeret

 

En Digital Løsning

 

De mest hyppige sager, som vi fører i DIGURA Home, er:

Få rådgivning så snart du melder dig ind!

Når du melder dig ind i DIGURA Home, så er du berettiget juridisk rådgivning lige fra start. Der er ingen karensperiode, så du har allerede mulighed for at booke opkald eller skrive en mail til dit rådgivningsteam, lige så snart dit medlemskab er blevet bekræftet.

Din sikkerhed er vores højeste og vigtigste prioritet, og vi bestræber os altid på at svare på dine henvendelser, så hurtigt som overhovedet muligt.

DIGURA Home er altså din juridiske rygdækning, så du altid kan føle dig fuldstændig tryg i dit lejemål, og du ved, at ingen udlejer kan snyde dig for urimelig høj husleje, uretfærdige istandsættelseskrav eller andre konfliktfyldte emner.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Her til sidst vil vi blot sige, at vi glæder os til at tage imod dig, og vores dygtige juridiske rådgivere sidder allerede klar til at give dig kompetent rådgivning.

Så hvis du står i en situation og har behov for specialister i lejeretten, eller du blot ønsker at være på forkant, så du helt kan undgå, at der opstår konflikt, fordi du netop har det juridiske fuldstændig på det tørre, så tøv endelig ikke med at melde dig ind allerede i dag.

Vi glæder os til at se dig, og til at gøre din hverdag som lejer en anelse mere tryg.