Der er fejl i 52 % af alle lejekontrakter.
Gælder det også din?

Det er ikke altid lige nemt at forstå lejekontraktens indhold, men det er ganske vigtigt, at du er indforstået med dens bestemmelser. Det er nemlig de fleste lejekontrakter, som har fejl og ugyldige vilkår – til skade for dig som lejer.

  • Gratis og uforpligtende vurdering
  • Du får svar inden for 24 timer
  • Vi kan også føre sagen for dig

Når du udfylder formularen og har trykket “tjek lejekontrakt”, giver du samtykke til, at DIGURA må sende dig nyhedsbreve. 

Indgiv dine oplysninger

Digitalt og nemt.

DIGURA tjekker lejekontrakten

Det er gratis og risikofrit.

DIGURA kan føre sagen

Du slapper af - vi klarer det hele.

%
I MERE END HALVDELEN AF ALLE LEJEKONTRAKTER VI SER ER DER FEJL
DIGURAs hjælper med høj husleje

Hvorfor skal jeg få et tjek af min lejekontrakt?

Når man er ved at flytte ind i et lejemål, så skriver man ofte under på lejekontrakt i ren begejstring – Uden at man liiiiiiige får tjekket alle detaljerne. Og fair nok – Det er også noget kedeligt noget.

Problematikken er bare, at ens lejekontrakt er rigtig afgørende for ens lejeforhold og kan koste en masse penge – derfor bør man få et tjek af ens lejekontrakt. Specielt når det er helt gratis. 

Hvis det viser sig, at der er problemer med lejekontrakten, så kan vi endda også hjælpe dig med at få kompensation for det, som du er berettiget til.

Luk menu

Bliv medlem nu

Tak for din interesse i medlemsklubben, som mange lejere allerede har tilmeldt sig.

Næste skridt er, at du vil modtage et link på din mail, som du skal bruge for at få adgang til vores medlemsklub. 

Her skal du indtaste dine oplysninger og betalingsinfo, hvorefter du får adgang til alle dine fordele i vores medlemspakke.

Vi ses som medlem!

Vil du vinde 1 års gratis rådgivning?

Du skal bare tilmelde dig vores nyhedsbrev ligesom +5000 lejere, så er du med i lodtrækningen. Du får tilsendt gode tips og tricks et par gange om måneden.

new-element.svg

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med dette.