Skal du fraflytte dit lejemål?

Er du stødt på problemer i forbindelse med fraflytning af din lejemål? Eller er du bange for, at din udlejer har snydt dig? Enten i form af at tage en stor del af dit depositum, eller måske har du fået en stor efterregning? Uanset, så kan du få en gratis og uforpligtende vurdering af din sag hos DIGURA.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Indflytnings- og fraflytningsrapport

Der er nogle klare regler for indflytning- og fraflytningsrapport, som det ikke er alle udlejere der overholder.

Depositum

Har din udlejer taget hele eller bare en stor del af dit depositum? Så er der sandsynlighed for, at alle reglerne ikke er blevet overholdt. 

Istandsættelse

Efter den nye lejelov pr. 1/7 2015, så kan det ikke længere kræves i lejekontrakten at lejemålet skal afleveres nyistandsat. 

Udlejer vil ikke udbetale depositum

Måske vil din udlejer ikke udbetale dit depositum? Eller er det bare ikke til at komme i kontakt med vedkommende? Det kan vi også hjælpe med.

No Cure, No Pay

Hvordan fungerer det?

Du indgiver sagen

Du udfylder formularen og vedhæfter alle relevante dokumenter til din sag. 

Vi vurderer sagen

Ud fra dine oplysninger vurderer vi sagen. Har den potentiale, tilbyder vi at føre sagen for dig. Du betaler kun, hvis vi vinder. Det kalder vi No Cure, No Pay

Vi fører sagen

Først indgår vi i dialog med din udlejer med henblik på en forligsaftale. Lykkes det ikke, tager vi sagen videre til Huslejenævnet.

Bange for at blive snydt af udlejer?

Vi ser desværre rigtig mange lejere blive snydt i forbindelse med fraflytning. Det vil vi gøre op med nu. Få en gratis vurdering af din sag neden for - Måske kan vi finde fejl i din lejekontrakt, som du ikke vidste var der?

Vil du vide mere omkring fraflytning?

Udlejer har ophævet lejeaftalen – hvad er mine rettigheder? - Digura.dk

Udlejer har ophævet lejeaftalen – hvad er mine rettigheder?

En lejeaftale er som udgangspunkt uopsigelig og kan derfor ikke ophøre, medmindre lejer eller udlejer ønsker dette. Det giver en sikkerhed for, at man ikke pludselig skal rive teltpælene op og finde et nyt hjem, uden selv at have ønsket det. Der kan dog opstå situationer, hvor du kan ende med at blive smidt ud af dit lejemål, hvis udlejer ophæver lejeaftalen. Spørgsmålet er så, hvordan er du stillet som lejer i den situation, hvor udlejer har ophævet lejemålet. Det vil denne artikel se nærmere på.

Læs mere »
Hvordan skriver man en opsigelse? - Digura.dk

Hvordan skriver man en opsigelse?

Efter en periode i en lejebolig, kommer mange lejere til et punkt, hvor det er på tide at rykke teltpælene op og fraflytte det nuværende lejemål. I forbindelse med en fraflytning skal lejemålet opsiges, men mange lejere står tilbage med spørgsmålene: Hvordan er det nu, at jeg opsiger lejemålet? Og hvordan skrives sådanne en opsigelse egentlig? Denne artikel vil gøre dig klogere på opsigelse generelt og give dig redskaber til at skrive en opsigelse.

Læs mere »

Få de bedste tips direkte i indbakken

Med DIGURAs nyhedsbrev får du som en de første adgang til eksklusive tips og tricks, artikler og meget mere direkte i indbakken.  

Du får kun tilsendt dét du interesserer dig for. Så slipper du for at modtage mails du ikke ønsker at læse.