Skal du flytte ind i et nyt lejemål?

Er du ved at gøre dig klar til indflytning? Eller er du lige flyttet ind og er usikker på, om alt er som det skal være? Det kan være, at du har mistanke om, at din udlejer forsøger at snyde dig, eller at lejelovens regler ikke bliver overholdt? I så fald, så kan du trygt indgive din sag til DIGURA, så kigger vi gerne på din lejeaftale for at sikre en god start på dit lejeforhold.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Indflytningssyn og rapport

Har du ikke haft et indflytningssyn ved indflytning, eller måske er der ikke udarbejdet en indflytningsrapport. Så er det godt at kende sine rettigheder!

Depositum

Er du blevet opkrævet et urimeligt stort depositum ved indflytning? Depositummet må faktisk kun være maks tre mdr. husleje sammenlagt.

Fejl i lejekontrakten

Du kan kræve et forholdsmæssigt afslag i huslejen, hvis det viser sig at lejemålet ikke var helt klar på aftalt dato.

Dit lejemål er ikke klar til indflytning

Er du usikker på, om indholdet i din lejekontrakt følger lejelovens regler? Måske er der ulovlige tillægsydelser eller krav.

No Cure, No Pay

Hvordan fungerer det?

Du indgiver sagen

Du udfylder formularen og vedhæfter alle relevante dokumenter til din sag. 

Vi vurderer sagen

Ud fra dine oplysninger vurderer vi sagen. Har den potentiale, tilbyder vi at føre sagen for dig. Du betaler kun, hvis vi vinder. Det kalder vi No Cure, No Pay

Vi fører sagen

Først indgår vi i dialog med din udlejer med henblik på en forligsaftale. Lykkes det ikke, tager vi sagen videre til Huslejenævnet.

Bange for at blive snydt af udlejer?

Vi ser desværre rigtig mange lejere blive snydt i forbindelse med indflytning Det vil vi gøre op med nu. Få en gratis vurdering af din sag neden for - Måske kan vi finde fejl i din lejekontrakt, som du ikke vidste var der?

Vil du vide mere omkring indflytning?

Nybyggeri med tilbud

Nybyggeri med tilbud

Nybyggeri med tilbud på husleje og indskud. Der er gang i meget nybyggeri rundt om i de større byer i Danmark. Nogen steder, for eksempel i Aalborg, går det så stærkt med nybyggeriet, at udbuddet af dem overgår efterspørgslen. Derfor er nogen udlejere begyndt at tilbyde indflytning uden indskud og en periode, hvor der ikke skal betales husleje. Det lyder jo umiddelbart rigtigt fedt, men er der noget man skal være opmærksom på, inden man siger ja til sådan et tilbud? Det vil denne artikel tage et nærmere kig på.

Læs mere
Hvor mange må man bo i en lejlighed?

Hvor mange må man bo i en lejlighed?

Lejlighed og roomies. Lejeloven giver mange mulighed for, at du kan dele din lejlighed med andre. Men det er ikke altid problemfrit. Vi gennemgår reglerne for, hvor mange og hvem som må bo i lejemålet, i denne artikel.

Læs mere
Regler for genhusning

Regler for genhusning

Regler for genhusning: Står dit nuværende lejemål til at skulle gennemgribende renoveres? Skal dit nuværende lejemål rives ned? Eller kan du af andre grunde ikke bebo lejemålet? Hvis det er tilfældet, er du muligvis berettiget til genhusning. Denne artikel vil gøre dig klogere på regler for genhusning, hvad du skal gøre i netop sådanne en situation.

Læs mere

Få de bedste tips direkte i indbakken

Med DIGURAs nyhedsbrev får du som en de første adgang til eksklusive tips og tricks, artikler og meget mere direkte i indbakken.  

Du får kun tilsendt dét du interesserer dig for. Så slipper du for at modtage mails du ikke ønsker at læse.