Skal du flytte ind i et nyt lejemål?

Er du ved at gøre dig klar til indflytning? Eller er du lige flyttet ind og er usikker på, om alt er som det skal være? Det kan være, at du har mistanke om, at din udlejer forsøger at snyde dig, eller at lejelovens regler ikke bliver overholdt? I så fald, så kan du trygt indgive din sag til DIGURA, så kigger vi gerne på din lejeaftale for at sikre en god start på dit lejeforhold.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Indflytningssyn og rapport

Har du ikke haft et indflytningssyn ved indflytning, eller måske er der ikke udarbejdet en indflytningsrapport. Så er det godt at kende sine rettigheder!

Depositum

Er du blevet opkrævet et urimeligt stort depositum ved indflytning? Depositummet må faktisk kun være maks tre mdr. husleje sammenlagt.

Fejl i lejekontrakten

Du kan kræve et forholdsmæssigt afslag i huslejen, hvis det viser sig at lejemålet ikke var helt klar på aftalt dato.

Dit lejemål er ikke klar til indflytning

Er du usikker på, om indholdet i din lejekontrakt følger lejelovens regler? Måske er der ulovlige tillægsydelser eller krav.

No Cure, No Pay

Hvordan fungerer det?

Du indgiver sagen

Du udfylder formularen og vedhæfter alle relevante dokumenter til din sag. 

Vi vurderer sagen

Ud fra dine oplysninger vurderer vi sagen. Har den potentiale, tilbyder vi at føre sagen for dig. Du betaler kun, hvis vi vinder. Det kalder vi No Cure, No Pay

Vi fører sagen

Først indgår vi i dialog med din udlejer med henblik på en forligsaftale. Lykkes det ikke, tager vi sagen videre til Huslejenævnet.

Bange for at blive snydt af udlejer?

Vi ser desværre rigtig mange lejere blive snydt i forbindelse med indflytning Det vil vi gøre op med nu. Få en gratis vurdering af din sag neden for - Måske kan vi finde fejl i din lejekontrakt, som du ikke vidste var der?

Vil du vide mere omkring indflytning?

Nybyggeri med tilbud

Nybyggeri med tilbud

Nybyggeri med tilbud på husleje og indskud. Der er gang i meget nybyggeri rundt om i de større byer i Danmark. Nogen steder, for eksempel i

Læs mere
Regler for genhusning

Regler for genhusning

Regler for genhusning: Står dit nuværende lejemål til at skulle gennemgribende renoveres? Skal dit nuværende lejemål rives ned? Eller kan du af andre grunde ikke

Læs mere

Få de bedste tips direkte i indbakken

Med DIGURAs nyhedsbrev får du som en de første adgang til eksklusive tips og tricks, artikler og meget mere direkte i indbakken.  

Du får kun tilsendt dét du interesserer dig for. Så slipper du for at modtage mails du ikke ønsker at læse.