Har du brug for hjælp med fejl og mangler?

Udbedrer din udlejer ikke mangler i lejemålet, er du pålagt flere forpligtelser end loven tillader eller noget tredje? Få en gratis og uforpligtende vurdering af din sag hos DIGURA og lad os stå for din eventuelle sagsbehandling.

  • Gratis vurdering af sagen
  • Risikofrit og uden besvær
  • No Cure No Pay
  • DIGURA klarer det hele for dig

Hvad kan vi hjælpe dig med?

DIGURA vurderer og fører mere 200 sager om måneden, hvor hovedparten omhandler udlejers manglende velvilje til at udbedre mangler, at man som lejer selv skal stå for udbedring eller selv betale håndværkeren. Kan du nikke genkendende til én eller flere af nedenstående ting eller noget der minder om de, så er der muligvis noget galt –  Måske du bør kontakte os og få en gratis vurdering?

Udlejer vil ikke stå for noget vedligeholdelse

Jo flere forpligtelser udlejer vil give dig, jo mere skal det afspejle niveauet på din husleje.

udlejer vil ikke udbedre mangler

Udlejer kan i mange tilfælde tvinges at udbedrer fejl og mangler i lejemålet.

Mistet brugsret til dele af lejemålet

Du må ikke acceptere, at du har mindre adgang til det lejede end det der er aftalt i lejekontrakten. Det er ikke fair. 

Du får ikke kompensation

Hvis udlejer ikke overholder deres ansvar, så kan man som lejer ofte kræve kompensation og nedsat husleje.

Hvordan fungerer en sag om mangler og vedligeholdelse?

ENKELT. NEMT. RISIKOFRIT.

Skærmbillede 2018-11-25 kl. 18.46.04

Du indgiver sagen

Du udfylder vores formular og vedhæfter relevante dokumenter. Det kan være lejekontrakt og fraflytningsrapporten.

DIGURA vurderer sagen

Vi vurderer din sag ud fra de oplysninger, som vi har modtaget.

Hvis vi vurderer, at din sag har potentiale, tilbyder vi dig at føre din sag. Du betaler os kun, hvis vi vinder sagen for dig.

Skærmbillede 2018-11-25 kl. 18.46.27
Skærmbillede 2018-11-25 kl. 18.47.33

DIGURA fører sagen

Vi indgår først i dialog med din udlejer med henblik på at indgå forligsaftale. Hvis vi ikke kan nå til enighed med udlejer, så fører vi sagen ved Huslejenævnet. 

Endeligt afsluttes sagen, og du modtager din besparelse. Vi tager kun 25 % af det besparede beløb. 

Hvorfor vælge os?

Ved DIGURA har vi to argumenter: Vi har opnået et positiv resultat for vores klienter i 96 % tilfælde og det er risikofrit for dig som lejer. 

Du skal kun betale os, hvis vi faktisk opnår et resultat for dig. Ellers er det helt gratis. Der er ingen grund til at betale 700-1000 kroner til en lejerforening, når du kan få hjælp af DIGURA og kun betale os, hvis vi faktisk vinder sagen for dig. 

Bange for at blive snydt af udlejer?

Vi ser desværre rigtig mange lejere blive snydt i forbindelse med vedligeholdelse og mangler. Det vil vi gøre op med nu. Få en gratis vurdering af din sag nedenfor.

Hvad siger vores tidligere klienter?

Hold, vent, se! Vi kan snakke nok så meget om vores software og vores evner, men her kan du se anmeldelser fra folk, som faktisk har brugt DIGURA. 

5/5
5/5
5/5
Line
07/01-2019
Læs mere
Som lejer kender man ofte ikke regler, lovgivning mm., derfor er DIGURA virkelig god hjælp. En service der faktisk godt kan betale sig, og med et sprog alle kan forstå så man selv kan være med i hele processen.
Kasper
28/07-2018
Læs mere
Mange tak for DIGURAs hjælp. Det har været en fantastisk god oplevelse - det kunne jo ikke have gået bedre, da jeg fik mit fulde depositum tilbage. Super service hele vejen igennem! Kæmpe anbefaling herfra
Christina
17/01-2019
Læs mere
Professionel rådgivning, hvor man altid kan forvente et hurtigt svar. Jeg har gjort brug af DIGURA flere gange, og det har hver gang været en succes. De har hjulpet med det hele. De har min anbefaling.
Josephine
28/12-2018
Læs mere
Hurtig og nem gennemgang af sag, hvilket resulterede i en billigere løsning med forkortet behandlingstid👌 Rart at slippe for langsom behandling, hvor man ikke får valuta for pengene og føler sig overset.
Tidligere
Næste
Luk menu

Bliv medlem nu

Tak for din interesse i medlemsklubben, som mange lejere allerede har tilmeldt sig.

Næste skridt er, at du vil modtage et link på din mail, som du skal bruge for at få adgang til vores medlemsklub. 

Her skal du indtaste dine oplysninger og betalingsinfo, hvorefter du får adgang til alle dine fordele i vores medlemspakke.

Vi ses som medlem!

Vil du vinde 1 års gratis rådgivning?

Du skal bare tilmelde dig vores nyhedsbrev ligesom +5000 lejere, så er du med i lodtrækningen. Du får tilsendt gode tips og tricks et par gange om måneden.

Psst.. Inden du smutter. Gør som 1.000 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – Det kan potentielt spare dig for mange tusinde af kroner. Få gratis råd omkring indflytning, mens du bor til leje og ved din fraflytning.

new-element.svg

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med dette.