Har du brug for hjælp ved fraflytning?

Kræver din udlejer hele dit depositum ved fraflytning, har udlejer ikke overholdt loven med fraflytningsrapport eller noget tredje? Få en gratis og uforpligtende vurdering af din sag hos DIGURA og lad os stå for din eventuelle sagsbehandling.

  • Gratis vurdering af sagen
  • Risikofrit og uden besvær
  • No Cure No Pay
  • DIGURA klarer det hele for dig

Hvad kan vi hjælpe dig med?

DIGURA vurderer og fører mere end 200 sager om måneden, hvor det primært omhandler fraflytning og de problemer, som opstår i den forbindelse. Kan du nikke genkendende til én eller flere af nedenstående ting eller noget, der minder om det, så er der muligvis noget galt.

Måske du bør kontakte os og få en gratis vurdering?

Urimelig høj pris på regningerne eller udlejer har taget for meget

Vi ser rigtig mange lejere, hvor udlejere sender alt for høje regninger, eller hvor udlejer får lavet langt mere, end hvad udlejer må. 

Ikke modtaget indflytnings- og/eller fraflytningsrapport

Hvis du ikke har modtaget en indflytningsrapport og/eller ikke modtaget fraflytningsrapporten, så er der stor chance for, at reglerne ikke er overholdt.

Udlejer vil ikke udbetale depositum til dig

Nægter udlejer at udbetale depositum til dig, eller kan du ikke komme i kontakt med udlejer? Det kan vi hjælpe med.

Du skal istandsætte mere end loven foreskriver

Mange lejere tror stadig, at de skal aflevere lejemålet nyistandsat. Det er ofte ikke sådan – og det kan spare lejer mange penge.

Hvordan fungerer en sag om fraflytning?

ENKELT. NEMT. RISIKOFRIT.

Skærmbillede 2018-11-25 kl. 18.46.04

Du indgiver sagen

Du udfylder vores formular og vedhæfter relevante dokumenter. Det kan være lejekontrakt og fraflytningsrapporten.

DIGURA vurderer sagen

Vi vurderer din sag ud fra de oplysninger, som vi har modtaget.

Hvis vi vurderer, at din sag har potentiale, tilbyder vi dig at føre din sag. Du betaler os kun, hvis vi vinder sagen for dig.

Skærmbillede 2018-11-25 kl. 18.46.27
Skærmbillede 2018-11-25 kl. 18.47.33

DIGURA fører sagen

Vi indgår først i dialog med din udlejer med henblik på at indgå forligsaftale. Hvis vi ikke kan nå til enighed med udlejer, så fører vi sagen ved Huslejenævnet. 

Endeligt afsluttes sagen, og du modtager din besparelse. Vi tager kun 25% af det besparede beløb. 

Hvorfor vælge os?

Ved DIGURA har vi to argumenter: Vi har opnået et positiv resultat for vores klienter i 96% af de sager vi fører, og det er risikofrit for dig som lejer. 

Du skal kun betale os, hvis vi faktisk opnår et resultat for dig. Ellers er det helt gratis. Der er ingen grund til at betale 700-1000 kroner til en lejerforening, når du kan få hjælp af DIGURA og kun betale os, hvis vi faktisk vinder sagen for dig. 

Bange for at blive snydt af udlejer?

Vi ser desværre rigtig mange lejere blive snydt i forbindelse med fraflytning. Det vil vi gøre op med nu. Få en gratis vurdering af din sag neden for - Måske kan vi spare hele dit depositum, få nedsat regningen eller hjælpe dig med opsigelsen.

Hvad siger folk der har fået hjælp ved fraflytning?

Hold, vent, se! Vi kan snakke nok så meget om os selv, men her kan du se anmeldelser fra folk, som faktisk har brugt DIGURA. 

5/5
5/5
5/5
Malene
19/12-2018
Læs mere
Fantastisk hjælp hos DIGURA. Jeg snakkede med Mads, som meget venligt havde forståelse for min situation. Dejligt med god service og effektiv hjælp. Malene Kristoffersen
Henrik
14/12-2018
Læs mere
Jeg kan varmt anbefale Digura og 5 stjerner er ikke nok Jeg fik en professionel håndtering af min sag Hurtig behandling og behagelig og empatisk vejledning i både skrift og tale TAK ! og rigtig god Jul til jer Henrik Leth Petersen
Heidi
13/01-2019
Læs mere
Jeg er nød til og være dem 5+ for det helt igennem den service de ydre. Jeg tg henvendelse da jeg stod og var i uheldig og havde en udlejer der mente jeg ikke skulle have nogen penge tilbage. Jeg fik hurtigt fat i Mads, som var så forstående , og inde for meget kort tid satte sig ind i hele min sag. Vi har både kommunikere via mail, og talt pr tlf, hver gang har det været en service i top klasse. Heidi Adler
Arne
29/10-2018
Læs mere
Kontaktede Digura som var villige til at føre sagen på vores vegne. Dette resulterede i at vi fik hele indskuddet samt et ekstra krav på 1900,00 retur. kan på det varmeste anbefale Digura. Venlig hilsen Arne Nielsen
Tidligere
Næste
Luk menu

Bliv medlem nu

Tak for din interesse i medlemsklubben, som mange lejere allerede har tilmeldt sig.

Næste skridt er, at du vil modtage et link på din mail, som du skal bruge for at få adgang til vores medlemsklub. 

Her skal du indtaste dine oplysninger og betalingsinfo, hvorefter du får adgang til alle dine fordele i vores medlemspakke.

Vi ses som medlem!

Vil du vinde 1 års gratis rådgivning?

Du skal bare tilmelde dig vores nyhedsbrev ligesom +5000 lejere, så er du med i lodtrækningen. Du får tilsendt gode tips og tricks et par gange om måneden.

Psst.. Inden du smutter. Gør som 1.000 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – Det kan potentielt spare dig for mange tusinde af kroner. Få gratis råd omkring indflytning, mens du bor til leje og ved din fraflytning.

new-element.svg

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med dette.