Er din husleje for høj eller oplever du lignende problemer?

Betaler du for meget i husleje, er du uforstående overfor en huslejestigning eller noget het tredje? Få en gratis og uforpligtende vurdering af din sag hos DIGURA, og lad os stå for din eventuelle sagsbehandling.

  • Gratis vurdering af sagen
  • Risikofrit og uden besvær
  • No Cure No Pay
  • DIGURA klarer det hele for dig

Hvad kan vi hjælpe dig med?

DIGURA vurderer og fører mere end 200 sager om måneden, hvor flere af dem omhandler for høj husleje. Her hjælper vi med at få lejen nedsat eller få annulleret en ugyldig  huslejestigning. Er du blevet udsat for noget lignende, så er der muligvis noget galt

Måske du bør kontakte os og få en gratis vurdering?

Din husleje er måske for høj?

Det anslås at mere end 100.000 personer betaler for meget i husleje. Der er derfor stor chance for, at du er en af dem. 

Fået mærkelig huslejestigning?

Mange udlejere sender huslejestigninger uden begrundelser og bare “af lyst”. Men det gør dem ikke lovlige af den grund. Husk det. 

Sikker på udlejer har overholdt tidsfristerne?

Når udlejere hæver huslejen, så er der klare regler, der skal følges. Det sker bare ikke så tit, at de har styr på det. 

Er din husleje fastsat efter de rigtige regler?

Når en husleje skal fastsættes, så kan det ske med 7 forskellige regelsæt. Mange udlejere er ikke klar over dette.  

Hvordan fungerer det, hvis vi skal hjælpe med din husleje?

ENKELT. NEMT. RISIKOFRIT.

Skærmbillede 2018-11-25 kl. 18.46.04

Du indgiver sagen

Du udfylder vores formular og vedhæfter relevante dokumenter.

DIGURA vurderer sagen

Vi vurderer din sag ud fra de oplysninger, som vi har modtaget.

Hvis vi vurderer, at din sag har potentiale, tilbyder vi dig at føre din sag. Du betaler os kun, hvis vi vinder sagen for dig.

Skærmbillede 2018-11-25 kl. 18.46.27
Skærmbillede 2018-11-25 kl. 18.47.33

DIGURA fører sagen

Vi indgår først i dialog med din udlejer med henblik på at indgå forligsaftale. Hvis vi ikke kan nå til enighed med udlejer, så fører vi sagen ved Huslejenævnet. 

Endeligt afsluttes sagen, og du modtager din besparelse. Vi tager kun 25% af det besparede beløb. 

Hvorfor vælge os?

Ved DIGURA har vi to argumenter: Vi har opnået et positiv resultat for vores klienter i 96% af de sager vi fører, og det er risikofrit for dig som lejer. 

Du skal kun betale os, hvis vi faktisk opnår et resultat for dig. Ellers er det helt gratis. Der er ingen grund til at betale 700-1000 kroner til en lejerforening, når du kan få hjælp af DIGURA og kun betale os, hvis vi faktisk vinder sagen for dig. 

Bange for at blive snydt af udlejer?

Vi ser desværre rigtig mange lejere blive snydt i forbindelse med husleje. Det vil vi gøre op med nu. Få en gratis vurdering af din sag nedenfor - Måske kan vi få nedsat din husleje, fjernet ulovlige huslejestigninger eller noget helt tredje.

Hvad siger folk der har fået hjælp med deres husleje?

Hold, vent, se! Vi kan snakke nok så meget om vores software og vores evner, men her kan du se anmeldelser fra folk, som faktisk har brugt DIGURA. 

5/5
5/5
5/5
Karin
16/01-2019
Læs mere
Ros for jeres hurtige svar selv sent om aften svare i på mails. Karin Arnholtz
Sonja
06/01-2019
Læs mere
Min husleje bliver nedsat for fremtiden, men DIGURA kunne også fortælle mig, at jeg kunne få for meget husleje tilbagebetalt. En god start på det nye år med professionel (og billig!) hjælp. Sonja Jensen
Malene
19/12-2018
Læs mere
Fantastisk hjælp hos DIGURA. Jeg snakkede med Mads, som meget venligt havde forståelse for min situation. Dejligt med god service og effektiv hjælp. Jeg fik nedsat min husleje - endda allerede betalt husleje. Malene Kristoffersen
Henrik
14/12-2018
Læs mere
Jeg kan varmt anbefale Digura og 5 stjerner er ikke nok Jeg fik en professionel håndtering af min sag Hurtig behandling og behagelig og empatisk vejledning i både skrift og tale TAK ! og rigtig god Jul til jer Henrik Leth Petersen
Tidligere
Næste
Luk menu

Bliv medlem nu

Tak for din interesse i medlemsklubben, som mange lejere allerede har tilmeldt sig.

Næste skridt er, at du vil modtage et link på din mail, som du skal bruge for at få adgang til vores medlemsklub. 

Her skal du indtaste dine oplysninger og betalingsinfo, hvorefter du får adgang til alle dine fordele i vores medlemspakke.

Vi ses som medlem!

Vil du vinde 1 års gratis rådgivning?

Du skal bare tilmelde dig vores nyhedsbrev ligesom +5000 lejere, så er du med i lodtrækningen. Du får tilsendt gode tips og tricks et par gange om måneden.

Psst.. Inden du smutter. Gør som 1.000 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – Det kan potentielt spare dig for mange tusinde af kroner. Få gratis råd omkring indflytning, mens du bor til leje og ved din fraflytning.

new-element.svg

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med dette.