Marketingpraktikant

Er du en kreativ og passioneret marketingstuderende? DIGURA, din digitale lejeretsekspert, er på udkig efter en dynamisk marketingpraktikant til at styrke vores team!

Praktik hos DIGURA

DIGURA er førende inden for lejeretsbeskyttelse i Danmark med en 100 % digital tilgang. Vi er dedikerede til at sikre lejers rettigheder gennem innovative og brugervenlige digitale løsninger. Vores team er dynamisk, kreativt, og vi værdsætter nye ideer og perspektiver.

 

Som praktikant kan du forvente​

  • En unik mulighed for at opnå praktisk erfaring inden for digital marketing i en hurtigt voksende virksomhed.
  • Arbejde med en bred vifte af marketingopgaver, herunder social media management, indholdsskabelse, e-mail marketing, og kampagneplanlægning.
  • Fleksibilitet til at arbejde både fra kontoret og hjemmefra.
  • Muligheden for at bringe dine egne ideer til bordet og virkelig gøre en forskel.

Vores forventninger til dig

  • Er i gang med en uddannelse inden for marketing, kommunikation, eller et relateret felt.
  • Har en stærk interesse i digital marketing og de nyeste trends inden for området.
  • Er kreativ, initiativrig, og trives i et miljø, hvor to dage sjældent er ens.
  • Har gode kommunikationsfærdigheder og er flydende i dansk.
 

Er du klar til at bringe din passion for marketing til DIGURA og hjælpe os med at vokse? Send din ansøgning og CV til os.

Vi glæder os til at se, hvad du kan bringe til teamet!

Fremtidsmuligheder

Hvis du formår at skabe din egen stilling, tage ansvar og gøre dig uundværlig, så vil dine muligheder for et fast job efterfølgende være gode.

Du får masser af relevant faglig erfaring, der bidrager til din læring og klæder dig godt på til din fremtidige karriere. For at sikre at du kommer godt fra start, får du tilknyttet en mentor og bliver en del af et grundigt onboarding forløb.

Vi tilbyder

Som praktikant hos DIGURA bliver du en del af et ungt team i et nyt og lækkert kontor, som er lokaliseret i det centrale Aalborg.

Du bliver en del af et unikt fællesskab, som alle deler store ambitioner, men stadig sætter pris på et humørfyldt og godt arbejdsmiljø. Dette er en enestående mulighed for, at du kan blive en del af et innoverende start-up, hvor du vil komme helt tæt på virksomheden og få udvidet din forretningsforståelse.