Studentermedhjælper til lejeret

Har du interesse i at dygtiggøre dig inden for lejeretten og samtidig være en del af et dedikeret team? Så er du den studentermedhjælper, vi leder efter! Vi søger en studentermedhjælper til vores no-cure-no-pay afdeling hos DIGURA.

Ansøgningsfrist er den 1. november 2023

Hvad får du ud af dette job?

Motiveres du af at hjælpe andre? Brænder du for at udvikle dig selv og din arbejdsplads? Så åbner der sig nu en mulighed for at blive en del af vores ambitiøse team, hvor høj service, professionel udvikling og trivsel går hånd i hånd.

Som studentermedhjælper hos DIGURA vil du blive en integreret del af vores team og få mulighed for at arbejde direkte med klienter og modparter. For at sikre din succes fra starten vil du blive tilknyttet en dedikeret supervisor og gennemgå et omfattende introduktionsforløb.

Her hos DIGURA er læringskurven stejl, og du vil straks opleve et betydeligt ansvar, omgivet af talentfulde kollegaer. Vi forventer, at du bidrager til at opretholde det høje faglige niveau på kontoret og leverer den nødvendige arbejdsindsats for at opnå vores virksomhedsdrift og mål. Din indsats er afgørende for vores succes, og vi ser frem til at byde dig velkommen til vores ambitiøse team! 

Hvad tilbyder vi?

DIGURA er en dynamisk og innovativ juridisk virksomhed, der fokuserer på lejeretten. Vores mål er at være førende inden for dette område. I din rolle hos os vil du indgå i vores dedikerede sagsbehandlingsteam, hvor du sammen med vores jurister og andre studentermedhjælpere vil spille en central rolle i at hjælpe vores klienter med at nå deres mål.

Vi lægger stor vægt på både personlig og faglig udvikling og tilbyder karriereplanlægning som en del af vores arbejdskultur. Hos DIGURA arbejder vi med høj intensitet, bevare en positiv atmosfære og der er kort fra idé til handling. Her får du mulighed for at udfordre dig selv og gøre en betydningsfuld forskel for vores klienter.

Nogle af arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

  • besvare juridiske forespørgsler fra klienter
  • udarbejdelse af lejeretlige dokumenter
  • uarbejdelse af indsigelser og processkrifter
  • udarbejdelse af løsningsforslag
  • foretage dybdegående informationssøgning

DIGURA tilbyder et fleksibelt og udviklende job på 15-20 arbejdstimer om ugen med minimum 2 arbejdsdage på kontoret. 

Hvem er du?

  • Jura – eller erhvervsjura studerende
  • Du kan arbejde selvstændigt og nytænkende
  • Du er teamorienteret og udstråler arbejdsglæde og godt humør
  • Du er grundig og omhyggelig, samt god til at besvare overblikket 
  • Du fungerer i et tempofyldt arbejdsmiljø med højt til loftet og besidder det drive, der skal til, for at klare krævende arbejdsopgaver

 

Vil du vide mere?  
Luna Marie Søgaard Bock
Legal director
+45 61 27 10 50 
[email protected]

Fremtidsmuligheder

Hvis du formår at skabe din egen stilling, tage ansvar og gøre dig uundværlig, så vil dine muligheder for et fast job efterfølgende være gode. Du får masser af relevant faglig erfaring, der bidrager til din læring og klæder dig godt på til din fremtidige karriere. For at sikre at du kommer godt fra start, får du tilknyttet en mentor og bliver en del af et grundigt onboarding forløb.

Vi tilbyder

Som medarbejder hos DIGURA bliver du en del af et ungt team i et  kontor, som er lokaliseret i det centrale Aalborg. Du bliver en del af et unikt fællesskab, som alle deler store ambitioner, men stadig sætter pris på et humørfyldt og godt arbejdsmiljø. Dette er en enestående mulighed for, at du kan blive en del af et innoverende start-up, hvor du vil komme helt tæt på virksomheden og få udvidet din forretningsforståelse.