Er der fejl i din lejekontrakt?

Som lejer kan det være svært at vide, om der er fejl i sin lejekontrakt, fordi man forventer at udlejer har styr på det. Fejl i en lejekontrakt kan eksempelvis være forkerte beregninger eller ugyldig typeformular. Om du er i tvivl eller ej, så foretager DIGURA gerne en gratis og uforpligtende vurdering af din sag.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Nyistandsættelse aftalt

En fejl i lejekontrakten kan eksempelvis være, at der er aftalt nyistandsættelse, men det er ikke længere lovligt efter den nye lejelov pr. 1/7 2015.

Forkerte beregninger

I lejekontrakter angives beløbet på depositummet og den forudbetalte leje, men nogle gange er disse beregnet forkert, og så skal du have dine penge tilbage.

Ugyldig typeformular

Lejekontrakter skal laves i en bestemt typeformular for at være gyldige, og hvis ikke det er tilfældet, så bliver den ugyldig og overgår til lejelovens regler.

Ulovlige tillægsydelser

Lejekontrakter kan have indskrevet nogle tillægsydelser, men det er ikke alle som er lovlige at opkræve betaling for.

No Cure, No Pay

Hvordan fungerer det?

Du indgiver sagen

Du udfylder formularen og vedhæfter alle relevante dokumenter til din sag. 

Vi vurderer sagen

Ud fra dine oplysninger vurderer vi sagen. Har den potentiale, tilbyder vi at føre sagen for dig. Du betaler kun, hvis vi vinder. Det kalder vi No Cure, No Pay

Vi fører sagen

Først indgår vi i dialog med din udlejer med henblik på en forligsaftale. Lykkes det ikke, tager vi sagen videre til Huslejenævnet.

Bange for at blive snydt af udlejer?

Vi ser desværre rigtig mange lejere blive snydt i forbindelse med lejekontrakten. Det vil vi gøre op med nu. Få en gratis vurdering af din sag neden for - Måske kan vi finde fejl i din lejekontrakt, som du ikke vidste var der?

Vil du vide mere omkring dine rettigheder?

Nybyggeri med tilbud

Nybyggeri med tilbud

Nybyggeri med tilbud på husleje og indskud. Der er gang i meget nybyggeri rundt om i de større byer i Danmark. Nogen steder, for eksempel i

Læs mere »
Regler for genhusning

Regler for genhusning

Regler for genhusning: Står dit nuværende lejemål til at skulle gennemgribende renoveres? Skal dit nuværende lejemål rives ned? Eller kan du af andre grunde ikke

Læs mere »

Få de bedste tips direkte i indbakken

Med DIGURAs nyhedsbrev får du som en de første adgang til eksklusive tips og tricks, artikler og meget mere direkte i indbakken.  

Du får kun tilsendt dét du interesserer dig for. Så slipper du for at modtage mails du ikke ønsker at læse.