Har du brug for juridisk rådgivning?

Er du tvivl om dine rettigheder i forbindelse med en problematik i dit lejemål med din udlejer? Så kan du få juridisk rådgivning af vores kompetente rådgivere igennem DIGURA home

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Dialog med udlejer

Hvis du ikke selv er tryg ved at tage en dialog med din udlejer omkring problematikken, så kan vi overtage dialogen for dig eller rådgive dig til, hvordan du kan håndtere situationen.

Tjek af husleje og lejekontrakt

Med DIGURA home kan du løbende efterspørge et tjek af din husleje eller lejekontrakt, så gennemgår vi dem for at sikre, at du ikke bliver snydt.

Skriftlig og telefonisk rådgivning

Med DIGURA home kan du både skrive og booke opkald med en af vores juridiske rådgivere, som vil hjælpe dig med din problemstilling.

Forskellige medlemspakker

Vi har tre forskellige medlemspakker for at sikre, at der er en løsning, som passer for dig. De er tilpasset efter hvor meget du ønsker at vi klarer for dig.

DIGURA home

Hvordan fungerer det?

Start allerede i dag

Når du tilmelder dig får du med det samme tildelt dit eget personlige rådgiverteam der står til rådighed for dig. Ligegyldigt hvem fra dit team du er i kontakt med, er de altid opdateret på din sag.

Book opkald eller send mail

Du kan med det samme begynde at bruge dit medlemskab ved at booke opkald med en fra dit rådgiverteam eller sende dem en besked. De vil altid være sat ind i din sag inden et opkald.

Oplev sikkerheden

Vi svarer dig altid tilbage inden 24 timer, og vi vil altid være der for dig, når du har brug for os. Vi er din tryghed i lejeaftalen. 

Vil du læse mere om lejeloven?

Få de bedste tips direkte i indbakken

Med DIGURAs nyhedsbrev får du som en de første adgang til eksklusive tips og tricks, artikler og meget mere direkte i indbakken.  

Du får kun tilsendt dét du interesserer dig for. Så slipper du for at modtage mails du ikke ønsker at læse.