Månedens boligportal – september 2020

Månedens boligportal – september 2020

Månedens boligportal - september 2020
Picture of Frederikke Janner

Frederikke Janner

Kommunikationspraktikant

Er du på udkig efter dit næste hjem, men har svært ved at overskue, hvor du skal lede? DIGURA giver dig hver måned vores bud på en online boligportal, hvor du kan være heldig at finde din drømmebolig. Læs med her, hvor vi præsenterer månedens boligportal for september 2020. 

Månedens boligportal for september 2020:

I september er vi nået til Minlejebolig.dk. Portalen henvender sig både til lejere og udlejere, og du kan finde alt fra lejligheder, delelejligheder og studieboliger til huse, rækkehuse og landbrug. Minlejebolig.dk lægger på deres hjemmeside fokus på de større byer som København, Aarhus, Odense og Aalborg, men det er også muligt at finde en lejebolig i mindre byer i resten af landet.

Søgerobot

En af de helt store kvaliteter ved Minlejebolig.dk er deres søgerobot. Her kan du som lejer oprette en boligsøgeannonce, som bliver synlig for udlejerne, der oplever tryghed ved at kunne vælge sine lejere selv i stedet for omvendt. Robotten fungerer lidt på samme måde som de utallige ”Jeg søger bolig, del gerne”-opslag, der ofte tager meget plads på Facebook særligt omkring studiestartstid, hvor mange har behov for at flytte. I stedet for at forsøge at få sit opslag delt af nok personer på Facebook, så det tilfældigvis rammer én, der udlejer en lejlighed, kan man på Minlejebolig.dk oprette en tilsvarende annonce, der udelukkende læses af personer, der rent faktisk udbyder en lejlighed. Du udfylder robotten i fire korte trin. 

Indtast dine oplysninger

Du indtaster dine kontaktoplysninger og registrerer herefter din profiltype (hvor mange personer, der skal bo i lejligheden), din beskæftigelse samt din nationalitet. Nogle udlejere ønsker at have et par boende i deres lejlighed, mens andre ser fordele i at have studerende boende, og på den måde er det altså nemt for udlejere at vælge til og fra ud fra disse kriterier.

Bliv juridisk sikret i dit lejeforhold fra 79 kroner.

Er du bange for at blive snydt i dit lejeforhold eller er du allerede blevet det?

I DIGURA kan du blive medlem af vores medlemsklub, hvor du kan få hjælp til din situation og opnå tryghed og opbakning fra 79 kroner om måneden.

Sælg dig selv!

Efter du har udfyldt dine informationer, er det tid til at sælge dig selv og finde dine bedste argumenter for, hvorfor en potentiel udlejer bør vælge netop dig. Her får du mulighed for at lave en fængende overskrift samt uddybe eksempelvis hvad du beskæftiger dig med, hvor længe du ønsker dit fremtidige lejemål og hvad udlejer kan forvente af dig som udlejer.

Dine krav

Herefter er det tid til at registrere dine kriterier. Du kan blandt andet sætte krav om dit ønskede område, husleje, kvadratmeter, antal værelser samt indflytningsdato. Her skal du være opmærksom! Du skal både være ærlig omkring, hvad du faktisk søger, så du undgår tilbud, du egentlig ikke ønsker, men samtidig skal du også være realistisk omkring, hvad du kan forvente. 

Husk billeder!

Sidst har du mulighed for at tilføje et eller flere billeder til din søgeannonce, hvilket ifølge Minlejebolig.dk giver 32% flere henvendelser fra udlejere.

Når du har gennemgået de ovenstående fire trin, skal du blot læne dig tilbage og holde vagt ved din telefon, der forhåbentlig snart ringer med et tilbud om din nye drømmebolig. Hvis du ikke har tålmodighed til at vente, kan du naturligvis også selv forsøge at finde dit nye hjem på Minlejebolig.dk, hvor du kan filtrere søgningen efter de samme kriterier som du brugte i søgerobotten.

Lejeboliger tilgængelige hos MinLejebolig.dk
7891

Hvad koster det?

Det er gratis at oprette en boligsøgeannonce i Min lejeboligs system, men du skal have penge op af lommen, hvis du selv ønsker at kontakte en udlejer til en bestemt bolig. Her får du de første fem dage for 29 kr., men herefter stiger prisen til 299 kr. pr. måned. Du er ikke bundet til at fortsætte dit abonnement efter de fem dage, og det er muligt at opsige dit abonnement efter 24 timer efter du oprettede det.

Bedømmelse af platformen

Når du kommer ind på hjemmesiden, vises et stort søgefelt, hvori du kan skrive den by, du ønsker at bo i, hvorefter alle ledige boliger i den ønskede by kommer frem. I denne søgning har du i højre side af hjemmesiden mulighed for at filtrere søgningen yderligere ved at tilpasse den dine krav om eksempelvis boligtype, pris og størrelse. Desuden tilbydes du med et enkelt klik at gemme denne søgning som søgeagent. I venstre side findes et kort, så du kan finde din nye drømmebolig i præcis det område, du søger.

I toppen af venstre hjørne på siden er der desuden et fint skel mellem lejer og udlejer, hvor du kan vælge om du søger eller udlejer bolig. Under fanen ”Jeg søger bolig” har du tre muligheder 1) søg bolig, 2) opret boligsøgeannonce eller 3) få råd til sikker boligsøgning. Som udlejer har man mulighed for enten at oprette en udlejeannonce eller finde en lejer ud fra boligsøgeannoncerne. Hjemmesiden er dermed let at navigere rundt på og har hverken overflødig eller unødig information.

- Søgerobotten
- Overskuelig hjemmeside
- Gode råd til sikker boligsøgning
- Billig intropris

- Fokuserer på storbyer, men har faktisk lejeboliger i hele landet
- Dyrere efter intropris

Generelt er MinLejebolig.dk en fin og overskuelig boligportal, hvor du både har mulighed for at lede efter på specifikke boliger udvalgt efter dine kriterier og oprette en søgeagent, så din profil kan blive fundet af den rette udlejer. Portalen indeholder både gratis funktioner som den smarte søgeagent og muligheden for at betale for at få specifikke udlejeres kontaktoplysninger. 

Næste måneds boligportal

Hvis MinLejebolig.dk ikke faldt i din smag, kan du kigge med igen i næste måned, hvor vi vil gennemgå Lejebolig.dk med fokus på fordele og ulemper ved portalen.

Del indlægget​

Vil du have vurderet din sag gratis?

Det tager kun 2 minutter at indgive sagen og herefter vurderer vi din problemstilling
helt gratis. Du har endda svar inden 24 timer!

Gør som
+6000 andre​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de bedste tips og tricks direkte i indbakken

Det Store Fællesskab for Lejere