10 uundværlige ting din roomie gør for dig

10 uundværlige ting din roomie gør for dig

10 uundværlige ting din roomie gør for dig
Picture of Luna Bock

Luna Bock

Senior Legal Advisor

At bo med en roomie kan være en lærerig proces for de fleste. Hvor lang tid er det tilladt at lade opvasken stå? Hvem laver mad, og hvor ofte må man holde fest? Men husker du på de alle de gode stunder, som din roomie bidrager med til dit liv?

1. Køber toiletpapir, når du liiige har glemt det igen, selvom det var din tur

Din roomie ved, at du har travlt på studiet lige nu. Du har meget i hovedet, og derfor er det igen glippet, at det var din tur til at købe toiletpapir. Men frygt ej! Din roomie har klaret det for dig – uden at trække en mine.

2. Overrasker dig

Du har haft en hård og frustrerende uge. Din roomie har – som altid – været god til at respektere din lukkede dør, fordi du har haft brug for ro. Alligevel banker din roomie på med en tallerkenfuld aftensmad i den ene hånd og en pose slik i den anden. Lige hvad du har brug for!

3. Sørger for dig, når du er syg

Du har kørt hårdt på men er pludselig lagt ned af en slem influenza – eller, den føles i hvert fald slem! Din roomie har ondt af dig og ved, at du ikke har tid til at ligge syg, og har selvfølgelig handlet både panodiler, suppe og bland-selv-slik!

Hvorfor skal man vælge DIGURA?

Vi hjælper hundredvis af lejere hver måned, både via vores medlemsløsning og vores sagsbehandling. Når vi fører sagerne, så har vi opnået en gevinst for lejeren i over 90% af tilfældene. Vi er her for at hjælpe dig, som potentielt bliver snydt af din udlejer og som faktisk gerne vil beholde dine egne penge. 

4. Tager opvasken flere gange i træk

Det er egentlig din tur til at tage opvasken, men du sidder begravet i lektielæsning og vil gerne nå afsted til træning inden sengetid. Din roomie snupper opvasken for dig, uden du når at opdage det, og siger ikke et ord! Din roomie laver plads til fleksibilitet.

5. Sørger for, at du aldrig føler dig alene

Selvom i er enige om at respektere hinandens lukkede døre, ved du, at du ALTID kan banke på din roomies dør. Hvad end du har brug for én, der lytter, hjælp til praktiske gøremål eller blot en kort small-talk, kan du regne med, at din roomie altid vil være ved din side. Du får både din elskede alenetid og følelsen af aldrig at være ensom og alene med de praktiske ting, der hører med rollen som lejer.

 

Gør ligesom 6000 andre lejere
og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Det kan potentielt spare dig for mange tusinde af kroner.
Vi vil give dig gratis råd omkring indflytning, mens du bor til leje og ved din fraflytning.

6. Går på kompromis med sine egne behov for din skyld

Du og dine venner griner højlydt mens I hygger jer over et brætspil. Din roomie ligger på værelset ved siden af og skal tidligt op på arbejde men vender sig blot om på den anden side med et smil – for I hygger jer, og det glæder din roomie! Hvad end det handler om støj, valg af aftensmad, opvask eller andet, går din roomie – ligesom du – på kompromis med sine egne behov, for at bidrage til et godt roomie-skab, fleksibilitet og et hjem med god stemning – hvor fantastisk er det ikke, selvom det er let at tage for givet?

7. Tager edderkoppen på væggen for dig

Når man er to i huset, er man også to til at dele de uønskede opgaver. Hvad end det gælder edderkoppen på væggen eller betaling af regninger, så er din roomie altid klar til at gå i front – så giver du igen på et andet tidspunkt!

 

8. Ser bort fra dårlige vaner

Tøj på stolen, bestik som ikke vaskes op, rod på køkkenbordet og make-up ud over hele badeværelset – vi kender det alle sammen: de dårlige vaner! Din roomie ser hver dag bort fra utallige af dine dårlige vaner, og har måske endda lært at leve med dem! Det giver plads til en lejlighed, hvor man kan føle sig hjemme – hvad kunne man mere ønske sig?

Bliv juridisk sikret i dit lejeforhold fra 79 kroner.

Er du bange for at blive snydt i dit lejeforhold eller er du allerede blevet det?

I DIGURA kan du blive medlem af vores medlemsklub, hvor du kan få hjælp til din situation og opnå tryghed og opbakning fra 79 kroner om måneden.

9. Prioriterer ærlighed

Selvom din roomie ser bort fra dine dårlige vaner og til tider går på kompromis med sine egne behov, prioriterer og værdsætter din roomie også ærlighed. Det er en vigtig grundsten i et godt roomieskab – at man kan gå på kompromis og mødes på midten, men stadig have sig selv med! Når din roomie prioriterer ærlighed i jeres roomie-skab, lærer du at udvikle dig, arbejde de (rigtig) dårlige vaner samt at mærke hvor din egen grænse går. Ærlighed går begge veje, og din roomies ærlighed er uundværlig.

10. Holder dig i gang på de dårlige dage

På selv de dårlige dage, er din roomie der for dig. Når du er træt, uoplagt og uden motivation for at tage afsted til træning eller indkøb, står din roomie klar med en motiverende peptalk – eller måske endda klar til at lægge sine lektier til side for at følge med dig. En støttende roomie må man ikke tage for givet!

Del indlægget​

Vil du have vurderet din sag gratis?

Det tager kun 2 minutter at indgive sagen og herefter vurderer vi din problemstilling
helt gratis. Du har endda svar inden 24 timer!

Gør som
+6000 andre​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de bedste tips og tricks direkte i indbakken

Det Store Fællesskab for Lejere