Månedens boligportal – november 2020

Månedens boligportal – november 2020

Månedens boligportal - november 2020
Picture of Frederikke Janner

Frederikke Janner

Kommunikationspraktikant

Der findes et væld af forskellige boligportaler, så det kan være svært at finde rundt i, hvilken man skal bruge til at finde sit nye hjem. Derfor gennemgår vi hver måned en boligportal og lægger vægt på dens fordele og ulemper. Månedens boligportal i november er lejebolig.dk

Månedens boligportal for november 2020:

Lejebolig.dk er en del af Freeway-koncernen. Virksomheden blev startet i 2003 og udgør i dag en af Danmarks største boligportaler. Hemmeligheden bag er blandt andet deres fokus på enkelthed, hvilket også ses tydeligt på deres hjemmeside, der fremstår meget simpel og overskuelig. Én af Lejeboligs visioner er netop også at gøre lejeboligmarkedet gennemsigtigt og let tilgængeligt. 

Lejeboliger tilgængelige hos MinLejebolig.dk
13279

Hvilken type boliger har de?

På hjemmesiden findes der boliger af enhver slags. Du kan finde alt fra din nye lejlighed eller et værelse til et sommerhus. Det ses dog tydeligt, at der er størst udbud af lejligheder i storbyerne. 

Læs også: Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Bliv juridisk sikret i dit lejeforhold fra 149 kroner

Er du bange for at blive snydt i dit lejeforhold eller er du allerede blevet det?

I DIGURA kan du blive medlem af vores medlemsklub, hvor du kan få hjælp til din situation og opnå tryghed og opbakning fra 149 kroner om måneden.

Funktioner på hjemmesiden

Det er let at komme igang med boligjagten på lejebolig.dk. Man præsenteres for et søgefelt som det første på hjemmesiden. Her kan man vælge den by, man ønsker at bo i. Hvis man eksempelvis søger på Aalborg, kommer der 1350 ledige boliger op beliggende i hele Aalborg kommune.

Filtrering

Når man er igang med sin søgning, kan man indsnævre den. Man kan filtrere boligerne på postnummer, type (værelse/lejlighed/hus), makspris, mindste m2, antal værelser, lejeperiode, om husdyr skal være tilladt, hvornår man ønsker indflytning, om det skal bruges til erhverv og om det skal være møbleret. 

Ulempen ved filtreringen er, at man ikke selv kan vælge helt frit. Man kan eksempelvis ikke vælge, at man ønsker en maksimal husleje på 5.000, fordi det kun er muligt at få vist 4.000 og 6.000. Man kan derfor komme til at skulle kigge på lejemål, som man ikke har råd til, men heller ikke mulighed for at sortere fra. Det samme er gældende for arealet af lejligheden. 

Boligagent

Du har også mulighed for at oprette en søgeagent. Ifølge Lejebolig.dk er 60% af dem, der finder en lejebolig via Lejebolig.dk tilmeldt boligagenten. På den måde kan du tilrettelægge dine krav og vente på, der popper et muligt match op i din indbakke. 

Hvad koster det?

Som de fleste andre boligportaler, skal man også have penge op ad lommen for at få adgang til lejeboligerne på Lejebolig.dk. Det er de færreste annoncer, hvor der vises billeder, hvis man ikke er logget ind. Man kan købe en PlusPakke til 28,- for de første fire uger. Herefter koster et abonnement 299,- for fire uger. 

Læs også: Hvad koster det at flytte? 

Gør ligesom 6000 andre lejere
og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Det kan potentielt spare dig for mange tusinde af kroner.
Vi vil give dig gratis råd omkring indflytning, mens du bor til leje og ved din fraflytning.

Bedømmelse af platformen

Lejebolig.dk er en nem og overskuelig hjemmeside, hvor det er oplagt at søge efter en lejebolig. Den lange introperiode gør, at du rent faktisk har mulighed for at finde dit nye hjem før introperioden er slut.

Udover at vise boligannoncer, har de også en side med DOs and DON’Ts, hvor de giver råd til sikker boligsøgning. 

Overskuelig hjemmeside
Billig intropris
Lang introperiode

Dyrere efter intropris
Ingen billeder for gæstebrugere
Faste filtreringsmuligheder

Næste måneds boligportal

Det var månedens boligportal for november. Hvis Lejebolig.dk ikke faldt i din smag, kan du kigge med igen i næste måned, hvor vi vil gennemgå boliglisten.dk med fokus på fordele og ulemper ved portalen.

Del indlægget​

Vil du have vurderet din sag gratis?

Det tager kun 2 minutter at indgive sagen og herefter vurderer vi din problemstilling
helt gratis. Du har endda svar inden 24 timer!

Gør som
+6000 andre​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de bedste tips og tricks direkte i indbakken

Det Store Fællesskab for Lejere