DIGURA modtager legat fra Fonden For Entreprenørskab

DIGURA modtager legat fra Fonden For Entreprenørskab

DIGURA modtager legat fra Fonden For Entreprenørskab - Digura.dk
Picture of Mike Vestergaard

Mike Vestergaard

Partner

DIGURA kan med glæde offentliggøre at vi er blandt modtagerne af Fonden for Entreprenørskabs mikrolegat, hvor vi har modtaget det højst mulige legat. 

Legatet fra Fonden For Entreprenørskab gør en forskel

Vi i DIGURA må indrømme, at det er med stor stolthed, at vi er blandt modtagerne af legatet. Vi søgte om det efter en snak med vores dygtige Advisory Board, der mente, at det kunne være interessant at søge – herefter skrev vores dygtige senior Advisor, Louise Song, en ansøgning med en gennemgang af vores forretning, visioner samt hvordan vi skulle komme i mål med dette.

Læs også: DIGURA x UNG RET – Et unikt samarbejde lanceret

D. 6. november modtog DIGURA en mail fra Fonden For Entreprenørskab, hvor det fremgik, at vi var blandt de udvalgte modtagere af mikrolegat og vi fik det søgte beløb på 50.000 kroner.

”For en startup-virksomhed som DIGURA har det stor betydning at modtage et mikrolegat fra Fonden For Entreprenørskab. Det økonomiske skub må ikke undervurderes, så det har en stor betydning for os – men ligeledes er det også den ultimative validering af vores forretningsmodel, vores vision og at vi er på rette vej”  udtaler Mads Klokkerholm, co-founder af DIGURA.

Fra ledelsens side vil vi gerne understrege, at legatet skyldes en imponerende og flot indsats fra de ansatte. Teamet har siden start kæmpet hver dag for at komme et skridt tættere på vores mission – og legatet understreger blot, at vi er på rette vej.

Pengene vil gå til udviklingen af vores softwareløsning, således at vi kan nærme os en endelig beta-udgave. Vi har henover den seneste tid sat fokus på at udvikle vores forretningskoncept, hvorfor pengene vil gå til at understøtte denne linje.

Læs også: Flyttesynet: Det her skal du være opmærksom på 

Om Legatet

På Fonden for entreprenørskabs hjemmeside beskriver de formålet med mikrolegatet til blandt andet at være:

”Formålet med Mikrolegat-initiativet er at styrke vækst og beskæftigelse i Danmark. Ved at yde en mindre finansiel støtte til studerendes helt tidlige opstart af egen virksomhed er det formålet, på sigt, at skabe vækstvirksomheder, der kan bidrage med flere arbejdspladser, eksportindkomster og vækst i samfundet.”

Hele teamet i DIGURA vil gerne sige tak til Fonden For Entreprenørskab, juryen og alle andre involverede.

Del indlægget​

Vil du have vurderet din sag gratis?

Det tager kun 2 minutter at indgive sagen og herefter vurderer vi din problemstilling
helt gratis. Du har endda svar inden 24 timer!

Gør som
+6000 andre​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de bedste tips og tricks direkte i indbakken

Det Store Fællesskab for Lejere