Disse syv (boligrelaterede) ting bør du skrive på din ønskeliste til jul

Disse syv (boligrelaterede) ting bør du skrive på din ønskeliste til jul

Disse syv (boligrelaterede) ting bør du skrive på din ønskeliste til jul
Picture of Luna Bock

Luna Bock

Senior Legal Advisor

Når du læser sidste sætning i denne artikel, har du måske allerede udfærdiget dettes års ønskeliste til jul. Og mon ikke din familie, kæreste eller venner spærrer øjnene op, når du for første gang nogensinde kan stikke dem en ønskeseddel i hånden i så god tid? Det eneste du behøver overveje er, hvilke ting på den følgende liste du står og mangler i dit hjem. Og nu vil vi forklare hvorfor.

1. Kære mormor. Jeg vil gerne udvikle mine evner i et køkken.

Gryder og pander. Et toastjern. Hvad har man ellers brug for i et køkken? En håndfuld gryder og pander af kvalitet er et musthave i dit køkken. Det gør madlavningen både sjovere og lettere. Er du allerede i besiddelse af disse, så kan du se nærmere på andre køkkenting, som gør dit liv lidt sjovere. Toastjernet som også kan lave vafler. Actyfry’en som kan tilberede pomfritter for dig og håndmixeren, som både kan piske flødeskum og ælte din franskbrødsdej. bliver du og din mad for alvor et hit i familien!

2. Er du den fødte kunstner?

Hvis ikke, så skal du nok have hjælp udefra. Ønsk dig nogle fede plakater, flotte billeder eller malerier, som kan give din lejlighed charme, hjemlighed og stemning. ”Behøver jeg nu også det?” tænker du måske. Men du vil blive overrasket over, hvor meget det egentlig kan gøre for din lejlighed. Og så kan du endda gøre dit hjem helt personligt ved at vælge noget som afspejler dig. Noget som du synes giver den rette stemning. Men først må du på udkig online eller i fysiske butikker – hvad er din stil?

3. Håndklæder, vaskeklude, viskestykker

Vi ved det. Voksenlivet er hårdt, og du kan ikke længere nøjes med at ønske dig fornøjelser i en hver form, når vi igen når hen mod december måned. Din ønskeliste til jul har måske ændret sig en lille smule siden dine teenageår. Men hør lige et øjeblik. Det behøver nemlig ikke er være kedeligt som det lyder. Du har brug for håndklæder. Store. Små. Vaskeklude. Viskestykker. Men hvis vi skal gøre det bare lidt sjovere (hvis det overhovedet er muligt), så skal vi kloge os på flotte farver, mønstre og lækre kvaliteter. Mon ikke det føles rart når du på den anden side af jul kan tage et flot og helt blødt håndklæde om dig efter et varmt brusebad?

Gør ligesom 6000 andre lejere
og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Det kan potentielt spare dig for mange tusinde af kroner.
Vi vil give dig gratis råd omkring indflytning, mens du bor til leje og ved din fraflytning.

4. Nips- og pynteting

Hjemlighed og charme. To ord som du måske husker fra punkt 2. Ja, pynteting betyder altså også en hel del for, at dit hjem har stemning. Det heldige ved nips- og pynteting er, at du kan vælge lige præcis den stil og form for pynteting, som passer til dig. Og det bedste af det hele er, at du kan sætte dem på din ønskeseddel og slippe for at betale for en dyr vase eller et par lysestager som er super flotte, men som du altså aldrig selv ville bruge penge på. Smart, ikke?

5. Penge til depositum

Ganske vist foretrækker op mod 70% af danskerne at skrive “rigtige” gaver på deres ønskeliste til jul. Det skal dog ikke forhindre dig i at notere ”bidrag til depositum” på din ønskeseddel. Depositum er dyrt. Ligeså er resten af omstændighederne når du skal flytte i en ny lejlighed. Derfor kan du benytte lejligheden til at få hjælp til det store beløb, som et depositum oftest er – hvis du alligevel i forvejen har masser af pynt, nipsting, gryder og pander.

Læs også: Få mest muligt depositum tilbage 

6. Gavekort

Du ønsker dig sikkert en masse. Du ved bare ikke præcist hvad. Du har også for travlt til at kunne overskue at finde ud af det. Den perfekte løsning: gavekort til dine yndlingsbutikker. Så kan du træffe dit valg om hvad du skal købe, når du er ovre dine eksaminer og har overskud til shopping.

7. Medlemskab til DIGURA

Åh. Endnu en salgsannonce – tænker du nok. Men den er god nok. Med et medlemskab til DIGURA kan du føle dig helt tryg i dit lejemål. Det bedste af det hele? At vi til hver en tid vil sørge for, at du ikke betaler for meget, ikke bliver snydt for penge og har de rette vilkår. Og så har vi selvfølgelig gjort det studie-venligt at være medlem hos DIGURA, så du ikke skal bekymre dig over prisen. Endnu flere penge til pynteting og kaffeaftaler – yay!

Del indlægget​

Vil du have vurderet din sag gratis?

Det tager kun 2 minutter at indgive sagen og herefter vurderer vi din problemstilling
helt gratis. Du har endda svar inden 24 timer!

Gør som
+6000 andre​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de bedste tips og tricks direkte i indbakken

Det Store Fællesskab for Lejere