Har du fejl og mangler i dit lejemål?

Har du opdaget fejl eller mangler i dit lejemål ved indflytning? Det kan også være, at du har været ude for, at din udlejer ikke vil udbedre nogle mangler i dit lejemål, eller din udlejer bare generelt har pålagt dig flere forpligtelser end loven tillader - I så fald, så vil DIGURA gerne tage et gratis kig på din sag og vurdere, om der er noget at komme efter.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kompensation

Hvis du har flere forpligtelser end loven tillader, eller udlejer ikke overholder sit ansvar, så kan du som lejer kræve kompensation.

Udlejer vil ikke udbedre mangler

Hvis udlejer nægter at udbedre fejl og mangler, men har ansvaret, så kan udlejer faktisk tvinges til at udbedre det.

Udlejer vil ikke stå for vedligeholdelse

Hvis ikke udlejer tager ansvar for sin del af vedligeholdelsen, så skal det afspejle dit huslejeniveau.

Mindre adgang til det lejede

Det er ikke acceptabelt, hvis du har mistet brugsretten til nogen dele af lejemålet uden det er specificeret i lejekontrakten.

No Cure, No Pay

Hvordan fungerer det?

Du indgiver sagen

Du udfylder formularen og vedhæfter alle relevante dokumenter til din sag. 

Vi vurderer sagen

Ud fra dine oplysninger vurderer vi sagen. Har den potentiale, tilbyder vi at føre sagen for dig. Du betaler kun, hvis vi vinder. Det kalder vi No Cure, No Pay

Vi fører sagen

Først indgår vi i dialog med din udlejer med henblik på en forligsaftale. Lykkes det ikke, tager vi sagen videre til Huslejenævnet.

Bange for at blive snydt af udlejer?

Vi ser desværre rigtig mange lejere blive snydt i forbindelse med mangler. Det vil vi gøre op med nu. Få en gratis vurdering af din sag neden for - Måske kan vi finde fejl i din lejekontrakt, som du ikke vidste var der?

Vil du vide mere omkring mangler og vedligeholdelse?

Få de bedste tips direkte i indbakken

Med DIGURAs nyhedsbrev får du som en de første adgang til eksklusive tips og tricks, artikler og meget mere direkte i indbakken.  

Du får kun tilsendt dét du interesserer dig for. Så slipper du for at modtage mails du ikke ønsker at læse.