Kasper købte 10 års medlemskab til sin niece

Kasper købte 10 års medlemskab til sin niece

Kasper købte 10 års medlemskab til sin niece
Picture of Pernille Fibiger

Pernille Fibiger

Marketing Manager

Hvad giver man en person, som har alt? Hvis man er Kasper, så køber man 10 års medlemskab til én af sine nærmeste, så de undgår at skulle bekymre sig om uretfærdige udlejere de næste 10 år.

Utraditionelle gaver

De fleste af os ved, hvor besværligt det kan være at finde en rigtig god gave. Kasper er ikke en af os. Kasper køber nemlig rigtig ofte utraditionelle gaver, da han ikke bryder sig om at følge ønskelister, fordi de mere eller mindre minder ham om indløbslister. Derfor sætter han rigtig ofte en dyd i at finde en anderledes men meget brugbar gave til sine nærmeste.

I år var ikke anderledes. Kaspers niece  afsluttede sin tid på gymnasiet og blev student. Derfor skulle hun selvfølgelig forkæles med en af de helt gode gaver.

En særlig gave

Det er specielt at blive student. Det er en stor tid. Mest fordi det er et rigtig stort kapitel, som bliver afsluttet. Men også fordi et endnu større kapital begynder. Derfor mente Kasper, at hans niece selvfølgelig skulle have en helt særlig gave. På samme tid ønskede han, at gaven signalerede, at voksenlivet skulle til at begynde for hende.

Hvorfor skal man vælge DIGURA?

Vi hjælper hundredvis af lejere hver måned, både via vores medlemsløsning og vores sagsbehandling. Når vi fører sagerne, så har vi opnået en gevinst for lejeren i over 90 % af tilfældene. Vi er her for at hjælpe dig, som potentielt bliver snydt af din udlejer og som faktisk gerne vil beholde dine egne penge. 

Tidligere problemer med udlejere

Kasper har selv været studerende i mange år. Under sin studietid oplevede han adskillige problemer med sine udlejere, men dengang var der ikke megen hjælp at hente. Kasper var derfor presset i en allerede stresset tid i hans liv. Det gav ham udfordringer, som han gerne ville have været foruden. Og det ønskede han selvfølgelig ikke for hans niece, som snart skal finde fodfæste i en studieby, hvor hun skal studere.  

Undgå at blive snydt af udlejere

Hvorfor er det relevant for en nyudklækket student at have adgang til rådgivning om lejeloven? Rigtig mange udlejere udnytter uerfarne lejere, som ikke er kendt med lejeloven. Det betyder, at rigtig mange forsøger både at skrive ulovlige tillægsydelser ind i lejekontrakten, men også at sætte huslejen for høj eller give lejerne flere forpligtelser end loven tillader. Netop derfor er det en stor fordel at have et medlemskab, hvor man kontinuerligt kan få svaret på sine spørgsmål om lejeforholdet, og endda løbende få tjekket sin husleje og lejekontrakt igennem, hvis man vælger at flytte.

Læs også: Snydt som lejer – Hvad gør jeg?

Bliv juridisk sikret i dit lejeforhold fra 79 kroner.

Er du bange for at blive snydt i dit lejeforhold eller er du allerede blevet det?

I DIGURA kan du blive medlem af vores medlemsklub, hvor du kan få hjælp til din situation og opnå tryghed og opbakning fra 79 kroner om måneden.

10 års medlemskab og tryghed i lejemålet

Studentergaven til Kaspers niece blev derfor til 10 års medlemskab, netop fordi Kasper havde et ønske om at kunne være med til at gøre livet nemmere for hans niece under hendes studietid. Han siger selv:

”Med et 10 års medlemskab hos DIGURA kan min niece komme gennem hele sin studietid uden at skulle bekymre sig om udlejere”

Det kan være en rigtig stor hjælp, at have en lejeretsekspert i ryggen, da man som lejer ikke skal gå med sine bekymringer alene og derved kan føle sig tryg i sit lejemål uden frygt for, at man enten betaler for meget i husleje eller måske har en ugyldig lejekontrakt. Hvilket kan have konsekvenser, hvis kke man er opmærksom på det. Og når man står med nyt studie, måske i en ny by, mens man skal holde styr på sit lejemål, så kan det være en stor tryghed at vide, hvor man skal finde hjælp, hvis behovet er der. 

Hos DIGURA er vi super glade for, at vi kan hjælpe med at skabe tryghed for Kaspers niece de kommende år. Og ønsker hende et kæmpe stort tillykke med huen samt held og lykke med fremtiden. Vi står bag dig!

Få juridisk hjælp hvis du er i tvivl

Hvis du er nervøs for, at du bliver snydt af din udlejer, så er det en god idé at få juridisk hjælp før du selv tager affære. For hvis man som lejer handler forkert, så kan det også have konsekvenser, som hvis udlejer handler forkert. Hvis du er i tvivl, så søg hjælp og få et gratis tjek af din lejekontrakt eller måske din husleje, så kan du få en professionel vurdering af sagen.

Lad os hjælpe dig

Som medlem ved DIGURA kan du altid få fat på os, da vores rådgivere besvarer henvendelser inden for 24 timer i hverdagene.

Vi hjælper hver måned tusindvis af lejere, vi har 5 stjerner på Facebook, og en kundetilfredshed, som vi er stolte over. Og vi vil rigtig gerne hjælpe dig også. 

Er du i tvivl om noget i artiklen, så sidder vores team klar til at hjælpe dig i chatten. Den kan du finde nederst i højre hjørne.  

Hvis du du er i tvivl om vi kan hjælpe dig, så kan du få testet din sag nedenfor. Det er gratis, og vores dygtige juridiske team vil lave en uforpligtende vurdering af sagen.  

Del indlægget​

Vil du have vurderet din sag gratis?

Det tager kun 2 minutter at indgive sagen og herefter vurderer vi din problemstilling
helt gratis. Du har endda svar inden 24 timer!

Gør som
+6000 andre​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de bedste tips og tricks direkte i indbakken

Det Store Fællesskab for Lejere