Månedens boligportal – august 2020

Månedens boligportal – august 2020

Månedens boligportal - august 2020
Picture of Pernille Fibiger

Pernille Fibiger

Marketing Manager

Er du i tvivl om, hvor du skal lede efter drømmeboligen? Det kan være en jungle med alle de boligsider. Læs med her, hvor vi præsenterer månedens boligportal for august 2020, så du kan træffe det rigtige valg for dig og føle dig helt sikker i din boligsøgning!

Månedens boligportal for august 2020:

Akutbolig.dk er en af Danmarks største lejebolig portaler, hvor lejere kan søge blandt massevis af lejeboliger. Udlejere har ligeledes også mulighed for at udleje deres bolig igennem Akutbolig.dk.

Akutbolig.dk blev lanceret i 2011 med den vision om, at det skulle være nemt at være boligsøgende. Nemt i sådan en forstand, at det både skulle være sikkert, men også let tilgængeligt igennem en platform, som kunne skabe gennemsigtighed på lejeboligmarkedet.

Dét, som der er specielt ved Akutbolig.dk er, at denne boligportal er den første til at blive E-mærke certificeret. Det betyder, at Akutbolig.dk lever op de regler som er gældende for e-handel og E-mærkets retningslinjer – blandt andet:

  • Tydelige oplysninger om hvem, der handler med
  • Nem adgang til persondatapolitik
  • Gennemskueligt købsflow
  • Tydelige oplysninger om levering, fortrydelse og reklamation
  • Gennemskueligt oprettelses-, købs- og afmeldingsflow
  • Hurtigt svar på spørgsmål

Alt dette betyder, at Akutbolig.dk går meget op i at undgå svindelannoncer. Derfor bliver bolig- og ejerforhold tjekket i offentlige registrer og alle udlejere bliver valideret telefonisk. 

Helt overordnet, så er Akutbolig.dk midt i en designmæssig forvandling. Søgefunktion og profilsiden har fået en overhaling og resten af websitet vil inden længe også blive opgraderet. Ligesom en række nye funktioner vil blive tilgængelige – både for boligsøgende og udlejere. Generelt har Akutbolig.dk fokus på udvikling. De giver alle der bruger sitet mulighed for at komme med feedback – boligsøgende såvel som udlejere.

lejeboliger tilgængelige hos Akutbolig.dk
8637

Hvilke type boliger har de på hjemmesiden?

På Akutbolig.dk kan du finde en stort udvalg af boliger – nemlig helt op til 8688 unikke lejeboliger. Blandt disse finder du lejeboliger både fra små private udlejere og større udlejningsfirmaer. Det betyder også, at du kan finde alt fra enkeltværelser og studieboliger til lejligheder, villaer og landejendomme. Alt sammen i forskellige størrelser og prisklasser, så der er noget for ethvert behov.

Der, hvor Akutbolig.dk skiller sig ud, er, at modsat andre store boligportaler i Danmark, så kan du må Akutbolig.dk finde boliger fra hele landet – Altså hele landet. Der er ikke kun fokus på de store studiebyer såsom Aarhus, Aalborg, Odense og København. Her kan du altså finde lejeboliger på tværs af hele landet.

Bliv juridisk sikret i dit lejeforhold fra 79 kroner

Er du bange for at blive snydt i dit lejeforhold eller er du allerede blevet det?

I DIGURA kan du blive medlem af vores medlemsklub, hvor du kan få hjælp til din situation og opnå tryghed og opbakning fra 79 kroner om måneden.

Bedømmelse af platformen

Akutbolig.dk er en meget simpel platform. Der er ikke meget forvirrende eller irrelevant information, billeder eller lignende, som kan forstyrre en boligsøgning. Allerede på forsiden starter de med at vise de 20 nyeste lejeboliger frem. 

Det er nemt og hurtig, at komme igang med boligsøgningen, fordi allerede på forsiden kan man søge efter et specifikt område, men alle byer med ledige lejeboliger er faktisk også oplistet i højre side.

Hvis man har et meget konkret ønske til en potentiel lejebolig, så kan man scrolle ned i bunden, hvor man kan vælge, at man vil se alle værelser til leje, alle lejligheder eller rækkehuse til leje – eller om det skal være almene boliger, ungdomsboliger eller familieboliger. Uanset, så er det meget nemt at specificere sin søgning.

Der er ikke noget kort at navigere rundt på, hvis man gerne vil se, hvor lejeboligen er lokaliseret, før man vælger at se den. Man skal klikke ind på en lejebolig, hvis man vil se placeringen på et kort.

På Akutbolig.dk kan man vælge både at få vist siden på dansk eller engelsk, men endda også norsk eller svensk – og et rygte siger, at der også snart kommer flere sprog.

Akutbolig.dk har desuden også gjort deres for at bidrage til den hårde samfundssituation, som vi har mødt under COVID-19. Akutbolig.dk har nemlig annonceret hotelværelser, der kunne lejes ud på månedsbasis. Dét for at hjælpe en række hoteller med at holde sig oven vande og imødekomme interessen fra de boligsøgende for midlertidig løsninger. Et unikt samarbejde, som de er meget stolte af. 

Man kan, som på mange af de andre boligportaler, ganske gratis surfe rundt og kigge på lækre og potentielle lejeboliger. Det er også gratis at modtage boligbeskeder, som betyder at man får en mail hver gang der kommer en ny ledig bolig, som matcher ens krav. Men hvis man vil i kontakt med en udlejer, så koster det lidt penge, da man så skal blive optaget på boligsøgerlisten.

Boligsøgerlisten er en liste over boligsøgende, som er tilgængelig for alle udlejere. Med en plads på Boligsøgerlisten har man samtidig adgang til alle lejemål og kontaktoplysninger på udlejere. Derudover får man besked om nye ledige lejemål før brugere, der ikke er optaget på Boligsøgerlisten.  

Plusser

Validering af udlejere
Gode søgefunktioner
Lang introperiode

Minusser

Visuelt lidt gammeldags
Ikke et kort at navigere i
Dyrere efter intropris

Hvem står bag platformen?

Akutbolig.dk er skabt at to brødre, som havde et ønske om at skabe et bedre lejeboligmarked med større gennemsigtighed. Dette ønske kom fra egne erfaringer. Deres opfattelse var nemlig, at der manglede en samlet oversigt over ledige lejemål i hele landet – og det blev deres mål at skabe sådan en.

Teamet bag Akutbolig.dk er lille, men det gør oplevelsen en smule mere personlig, når man kan genkende de mennesker, man taler med. At være et lille team betyder også, at alle er opdaterede på, hvad der foregår og dermed hele tiden kan tilbyde den bedste service for både lejere og udlejere.

Gør ligesom 6000 andre lejere
og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Det kan potentielt spare dig for mange tusinde af kroner.
Vi vil give dig gratis råd omkring indflytning, mens du bor til leje og ved din fraflytning.

Hvad koster det?

På Akutbolig.dk kan du som sagt surfe rundt gratis og kigge på lejeboliger, men hvis du vil i kontakt med en udlejer, så skal du have et abonnement. 

Et abonnement til Boligsøgerlisten hos Akubolig.dk koster 27,- de første 28 dage, hvorefter der bliver opkrævet 298,- pr. 28. dag. Hvis ikke man framelder sig inden introperioden er udløbet, så fortsætter abonnementet automatisk og trækker derfor 298,- hver 28. dag. 

Akutbolig.dk er derfor et par kroner billigere end andre boligportaler, men kører efter det samme abonnementsprincip.

Er der bindingsperiode?

Hos Akutbolig.dk er der heldigvis ikke en lang bindingsperiode. Det betyder, at hvis man opsiger sit abonnement inden at den automatiske fornyelse sker, så slutter abonnementet når den seneste betaling er udløbet. Også selvom der kun er én dag tilbage før fornyelsen sker. Så har man faktisk bare fået det optimale ud af abonnementet. 

Hvilken boligportal kommer næste gang?

Fandt du ikke lykken på Akutbolig.dk? Kig ind igen næste måned, hvor vi ser nærmere på en anden platform, hvor man også kan søge efter boliger. I september måned vil vi præsentere minlejebolig.dk, hvor vi igen vil gå igennem fordele og ulemperne ved netop denne platform. Så har du det bedste beslutningsgrundlag for at vælge den platform, som passer bedst til dine behov. Vi ses næste måned! 

Del indlægget​

Vil du have vurderet din sag gratis?

Det tager kun 2 minutter at indgive sagen og herefter vurderer vi din problemstilling
helt gratis. Du har endda svar inden 24 timer!

Gør som
+6000 andre​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de bedste tips og tricks direkte i indbakken

Det Store Fællesskab for Lejere