De bedste hjemmesider til at finde en lejebolig?

bedste hjemmeside til at finde lejebolig

Det kan være overvældende og uoverskueligt at finde en ny lejebolig. Der er rift om de gode lejligheder, især hvis man gerne vil bo centralt i især storbyerne. Selvom det kan være en jungle at finde den rigtige lejebolig, har vi gjort det lidt mere overskueligt for dig ved at sammensætte en oversigt af nogle af de mest populære boligsider.

Boligportal.dk

Boligportalen kender de fleste – og med god grund. Det er en af de sider, der udbyder flest lejeboliger, og den er flittigt brugt af boligsøgende. Det kan derfor være svært at nå at få fingrene i de attraktive lejligheder, da de ryger hurtigt.

En af hagerne ved Boligportal.dk (og de fleste boligsider faktisk) er, at du skal have et betalt medlemskab for at kunne kontakte udlejere, men når det er sagt, kan det godt betale sig. De tilbyder 4 prøvedage for 29 kr., og derefter koster det 298 kr. pr. måned.

Gode råd: 1) Sørg altid for at udfylde din profil med dine boligønsker og en præsentation af dig selv. På den måde bliver du mere attraktiv for udlejere, og flere gange bliver boliger slet ikke slået op – udlejerne kontakter simpelthen selv potentielle lejere. 2) Opret en gratis BoligAgent. På den måde får du en e-mail, når en lejlighed med dine ønsker dukker op, og du kan derved kontakte udlejer som en af de første.

Lejebolig.dk

En anden mulighed er Lejebolig.dk, der ligeledes er en af de større spillere. De går efter enkelthed på deres side, hvilket man må sige, at de efterlever. Siden er meget overskuelig, og deres filter muligheder til søgningen gør det nemt at justere op og ned på de forskellige parametre.

Du får en overskuelig oversigt over boligerne, de overordnede informationer og en kort beskrivelse af lejemålet. Dog er der samme vilkår som på flere af de andre boligportaler, nemlig at det koster et mindre gebyr på 28 kr. pr. måned

Gode råd: 1) Lejebolig.dk tilbyder også en boligagent, og de de påstår, at 60% af dem, der finder en lejlighed via deres side, har tilmeldt boligagenten. 2) De har lavet en liste over DOs and DON’Ts i forbindelse med at finde og vælge en lejebolig.

Minlejebolig.dk

Minlejebolig.dk har et stort udvalg af lejeboliger, og siden er nem at navigere rundt i. Du får en god oversigt over alle de ledige boliger, der er inden for dit søgefelt. Du får ikke gratis adgang til udlejernes information, men det er efterhånden også blevet en sjældenhed på disse boligportaler.

Du kan få fingrene i udlejernes kontaktoplysning med deres Infopakke i 5 dage for 29 kr., hvorefter det koster 299 kr. pr. måned.

Gode råd: 1) Minlejebolig.dk tilbyder også en boligagent, der giver dig besked, når der kommer en ny lejebolig, der matcher dine ønsker. Boligagenten er gratis, og efter en uge fungerer boligagenten både som boligagent og infopakke – du kan derved opsige infopakken inden de 5 dage, og nøjes med boligagenten.

Akutbolig.dk

Akutbolig.dk er en anden mulig boligportal, du kan gøre brug af. På siden finder du en lang række ledige lejemål, men antallet af ledige boliger er lavere end på nogle af de tidligere boligportaler, vi har været omkring i indlægget.

Akutbolig.dk skriver, at du med din gratis bruger har adgang til udlejernes kontaktoplysninger på en række lejemål, mens andre lejemål kun er tilgængelige for betalende brugere. Efter lidt søgen på siden er det vist nærmere en sjældenhed, at man har adgang til kontaktoplysningerne som gratis bruger.

Fordelen ved Akutbolig.dk er dog, at de tager betaling hver 7. dag. Det koster 79 kr. om ugen, og med lidt hurtig hovedregning, vil I nok komme frem til at det på månedlig basis er dyrer end de andre sider med en pris på 316 kr. pr. måned – men fordelen er, at du ikke er bundet i en hel måned, hvis du kun skal bruge adgang til oplysningerne i en uge eller to.

Boligsurf.dk

På Boligsurf.dk bliver du mødt af et lækkert layout, hvor der er tænkt på brugernes oplevelse på siden. Boligsurf skiller sig ud fra de øvrige boligsider, da de som den eneste boligside har indført, at du skal logge ind med NemID. Det gør det trygt og sikkert for både lejere og udlejere og sikrer dig mod svindlere.

Hvis du vil i kontakt med udlejere, er du også her nødsaget til at betale. De tilbyder deres intropakke for 19 kr. de første 6 dage, hvorefter det koster 299 kr. pr. måned

Du får også her muligheden for at oprette en BoligAgent, der gør dig opmærksom, når en bolig matcher dine krav.

Boligninja.dk

Boligninja.dk er en af de nye spillere på boligsidemarkedet. Siden er nem at finde rundt i, og layoutet er indbydende og overskueligt. Den har ikke det største udvalg af ledige boliger endnu, men taget i betragtning at de startede ud i 2019, har der været stor fremgang.

For at få adgang til udlejernes kontaktoplysninger skal du oprette en boligsøgerannonce. Den kan du få for 19 kr. i 3 dage, og derefter skal du betale 299 kr. pr. måned. Hvis du vil have besked om nye boliger, kan du også her oprette en gratis boligagent, så du kan få fingrene i din drømmebolig inden de andre.

Findboliger.dk

Findboliger.dk er en af de ældre boligsider, sammenlignet med nogle de andre, som vi har været igennem. De er ikke de største, men de har en lang række ledige lejeboliger at vælge imellem, og de er nemme at finde frem til.

Du kan oprette en gratis jobagent ligesom de andre sider. Hvis du skal have fat på en udlejer kommer det til at koste dig 29 kr. for de første 4 dage. Derefter koster det 299 kr. pr. måned.

Findroommate.dk

Findroommate.dk er ikke en traditionel boligside, da den henvender sig til lejere, der søger et værelse eller har et værelse, der mangler en lejer. Delelejligheder er især populære i de større byer, hvor huslejen ofte er meget høj, og derfor kan det være rigtig attraktivt at leje et værelse.

Det kan være du er studerende, og budgettet ikke er til en hel lejlighed, eller måske synes du bare, at det er lidt sjovere med en roomie. Uanset grunden er Findroommate.dk en alletiders side til at finde et værelse.

Siden har en god oversigt over både værelser og dem, der søger et sted at bo. Du kan få adgang til kontaktoplysninger for 15 kr i 3 dage, og derefter stiger prisen til 299 kr. for 28 dage.

Facebook

Er Facebook nu blevet en boligside? Nej, ikke ligefrem.. men der er faktisk rigtig gode muligheder for at finde en lejebolig på Facebook – og det er gratis. Der er flere muligheder, hvorpå du kan finde et nyt hjem.

De fleste boligsider, har en Facebook-side, hvor de poster nye lejemål, så det er bestemt et godt sted at holde sig opdateret. Du skal dog være opmærksom på at de linker til boliger på deres hjemmeside, og her koster det stadig penge at få udlejernes oplysninger.

Facebook-grupper er også blevet populære til at finde lejeboliger og værelser. De fungerer i nogen grad som de traditionelle boligsider, som vi har nævnt i dette indlæg. Der findes typisk grupper, der er specifikke for de forskellige byer rundt omkring i Danmark.

Gode råd: Dit eget netværk skal du endelig ikke glemme. Det kan være en god måde at finde en lejebolig, og måske er der nogen i dit netværk, der står med en lejebolig eller kender nogen, der gør.

Vil du have testet din sag gratis?

Det tager kun 5 minutter at indgive sagen og herefter vurderer vi din problemstilling
med udgangspunkt i 4.500 afgørelser og gældende lov. Du har endda svar samme dag.

DEL INDLÆGGET

Del på facebook
Del på google
Del på linkedin
Del på print
Del på email
Luk menu
×
×

Kurv

Kurv

Vil du ikke gerne undgå at blive snydt eller få kompensation som du er berettiget til?

Gør ligesom 1000 andre lejere og tilmeld dig vores nyhedsbrev – Det kan potentielt spare dig for mange tusinde af kroner. Vi vil give dig gratis råd omkring indflytning, mens du bor til leje og ved din fraflytning.

new-element.svg

Vi anvender cookies for at sikre, at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil vi antage, at du er indforstået med dette.