Skabelon til opsigelse: download gratis her

Skabelon til opsigelse: download gratis her

Picture of Mads Klokkerholm

Mads Klokkerholm

Juridisk chef, partner

Skabelon til opsigelse

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvad du skal skrive i din opsigelse til din udlejer, kan du med fordel benytte denne skabelon til opsigelse af lejlighed eller hus. 

Ved at bruge den – eller søge inspiration i den – sikrer du dig, at du har alt det vigtigste med. Skabelonen tager både højde for udbetaling af dit depositum, udlejers genudlejningspligt og selvfølgelig selve datoen du ønsker at opsige fra og hvornår du ønsker at være ude af dit lejemål. 

Før du opsiger dit lejemål, kan du også med fordel læse vores artikel om, hvordan du opsiger dit lejemål. Du finder den lige her. Det er nemlig meget vigtigt, du får styr på de gældende regler og læser, hvilke betingelser der gør sig gældende i netop din lejekontrakt. Hvis du har styr på reglerne, er der nemlig større sandsynlighed for, at din fraflytning kommer til at forløbe gnidningsfrit. 

Nedenfor kan du downloade vores skabelon til opsigelse af lejlighed eller hus – så er du et skridt nærmere en god fraflytning. 

Artikler om opsigelse

Hvis du har brug for at læse flere artikler vedrørende fraflytning, kan du med fordel læse disse, så du er godt klædt på til en god fraflytning. 

Må udlejer kræve at jeg fraflytter 14 dage før opsigelse?

Fem gode råd til fraflytning 

Guide: Få mest muligt depositum tilbage 

Fraflytningsrapport: Den komplette guide 

Forbrugsregning ved fraflytning: Hvad er reglerne?  

Har du brug for hjælp?

Fraflytning er det sted, hvor der opstår flest uoverensstemmelser mellem lejer og udlejer. Vi opfordrer dig derfor til at søge hjælp, hvis du kommer i problemer. Vi kan også være behjælpelige, hvis du ikke har problemer, men blot ønsker råd og sparring i din konkrete situation. Tøv ikke med at kontakte os og så vil vi hjælpe dig på bedst mulig vis. 

Del indlægget​

Vil du have vurderet din sag gratis?

Det tager kun 2 minutter at indgive sagen og herefter vurderer vi din problemstilling
helt gratis. Du har endda svar inden 24 timer!

Gør som
+6000 andre​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de bedste tips og tricks direkte i indbakken

Det Store Fællesskab for Lejere