10 fordele ved at bo alene

10 fordele ved at bo alene

10 fordele ved at bo alene
Picture of Frederikke Janner

Frederikke Janner

Kommunikationspraktikant

Nogle foretrækker at bo med en eller flere roomies, mens andre har det bedst alene. En ting er sikkert: Der er fordele og ulemper ved begge dele. Her får du vores bud på 10 fordele ved at bo alene.

1. Ingen tager din chokolade

Du kan være stensikker på, at den der lækre plade Marabou, du købte i sidste uge, stadig ligger i køkkenskabet, for du har i hvert fald ikke selv spist den. Derudover kan du være stolt af dig selv, fordi du har ladet den ligge i en hel uge!

2. Oprydningen kan vente

Hvis du hverken har tid eller overskud til at svinge støvsugeren eller en våd klud, kan det sagtens vente. Der er nemlig ingen, der brokker sig over, at dit hjem ligner Jerusalems ødelæggelse.

3. Der er stilhed

Der er ingen, der kræver din opmærksomhed, når du træder ind ad døren efter en lang dag på arbejdet. Du er helt udbrændt efter en hård dag, og du kan med god samvittighed smide dig på sofaen uden at skulle tage stilling til andet end hvem der skal levere din takeaway.

4. Ingen dømmer dig

Appropos takeaway – det er helt okay at bestille to menuer, så du opnår gratis levering. Buddet ved jo ikke, at du har tænkt dig at spise det hele selv, og der er ingen andre i miles omkreds til at dømme dig.  

5. Du styrer fjernbetjeningen

Når du bor alene, slipper du for at skulle trækkes igennem kedelige naturprogrammer om tigerens døgn på savannen eller bjergenes storslåede natur. Fjernbetjeningen er din, og du kan se din yndlingsserie lige så meget, du orker!

Hvorfor skal man vælge DIGURA?

Vi hjælper hundredvis af lejere hver måned, både via vores medlemsløsning og vores sagsbehandling. Når vi fører sagerne, så har vi opnået en gevinst for lejeren i over 90 % af tilfældene. Vi er her for at hjælpe dig, som potentielt bliver snydt af din udlejer og som faktisk gerne vil beholde dine egne penge.

6. Du behøver ikke at lukke døren

Du kan lade døren til toilettet stå åben uden at få uventede gæster. Desuden kan du tage dig rigtig god tid på badeværelset, for der er ingen der står utålmodigt og banker på døren hver morgen, når du tager dit daglige bad eller bare sidder på toilettet og tjekker nyheder på din telefon.

7. Indret dig som du vil

Måske bryder du dig ikke om, at et par kæmpestore højttalere skal fylde hele din stue, når du alligevel ikke kan høre forskel på lyden. Måske orker du ikke, at der skal stå pynt og nips på alle hjemmets vandrette flader. Heldigt for dig – for du bestemmer helt selv, hvordan du ønsker at indrette dig.

8. Skjul ikke dine vaner

Hvad enten du piller næse eller spiser tånegle, kan du gøre, som det passer dig, for der er ikke andre til at italesætte dine (dog lidt klamme) vaner. Du kan gøre lige, hvad du selv har lyst til og føler for.  

9. Du er gladere

Studier viser, at folk der bor alene, generelt er gladere end folk, der bor sammen. Det bunder blandt andet i, at folk, der bor alene, er bedre til at engagere sig i sociale aktiviteter og fællesskaber. Det er altså ikke hjemme bag de fire vægge, du bliver glad, men når du er ude for at være sammen med andre – velvidende, at du bagefter kan vende hjem til en stille lejlighed.

Gør ligesom 6000 andre lejere
og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Det kan potentielt spare dig for mange tusinde af kroner.
Vi vil give dig gratis råd omkring indflytning, mens du bor til leje og ved din fraflytning.

10. Få besøg når du vil

Du bestemmer helt selv, hvem der må være på besøg hos dig og hvornår de må komme. Du slipper derfor for den dårlige samvittighed over, om dig og gutterne mon larmer for meget, mens I spiller FIFA eller om din venindes højlydte grin forstyrrer din roomie – for der er ikke andre end jer.  

Er du ikke overbevist?

Det var 10 fordele ved at bo alene. Er du stadig ikke overbevist om, hvor fedt det er at bo alene? Måske fungerer du bedre sammen med en romie. Du kan blive afklaret ved at læse vores artikel om 10 uundværlige ting din roomie gør for dig. Du kan også læse om, hvordan du finder en roomie

Del indlægget​

Vil du have vurderet din sag gratis?

Det tager kun 2 minutter at indgive sagen og herefter vurderer vi din problemstilling
helt gratis. Du har endda svar inden 24 timer!

Gør som
+6000 andre​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de bedste tips og tricks direkte i indbakken

Det Store Fællesskab for Lejere