10 gode grunde til at finde dig en roomie

10 gode grunde til at finde dig en roomie

10 gode grunde til at finde dig en roomie
Picture of Frederikke Janner

Frederikke Janner

Kommunikationspraktikant

Vi kan (næsten) love dig, at når du har læst denne artikel til ende, vil du have lyst til at gå ud og finde en roomie med det vons! Vi giver dig vores 10 gode grunde til at have en roomie liiige her! 

1. Du er aldrig alene

SURPRISE! Det her punkt havde du helt sikkert ikke gættet dig til uden vores hjælp! Den helt åbentlyse fordel ved en roomie er altså, at du (næsten) aldrig er (helt) alene. Din roomie står klar med en hjælpende hånd hvad enten du har brug for én til at holde hylden mens du borer i væggen eller en krammer i en hård tid. Din roomie er altid parat! 

2. Du sparer penge

I er to om at dele mange af de kedelige regninger: husleje, internet, indboforsikring – men også de sjovere som Netflix og andre uundværlige streamingtjenester. 

3. I kan lave mad sammen

Lad os være ærlige: Det er bare ikke mega sjovt at stå og kokkerere med sved på panden i flere timer for efterfølgende at sluge måltidet på fem minutter foran fjerneren. Alene. Igen. Det ér altså bare sjovere 1) at være to om madlavningen, så det bliver en hyggelig aktivitet fremfor en sur pligt og 2) at lave mad til nogen, der anerkender madlavningen og sætter pris på det færdige resultat. 

4. Du får nye bekendtskaber

Hvad enten du finder din roomie på en blind date eller I har været venner siden børnehaven, kan jeres roomieskab føre nye bekendtskaber med sig. Når din roomie har besøg af sine højskolevenner, er du også hjemme og tager del i festen. I deler jeres vennekreds og din bliver dermed fordoblet! 

5. Du skal kun støvsuge hver anden gang

Ja, altså… Det kommer selvfølgelig an på jeres respektive ansvarsfordeling, men hvis I deler alt halv-halv, kan du nøjes med at svinge støvsugeren hver anden gang, det trænger. Det er da luksus! 

Læs også: Guide: Sådan kan jeres roomie-kontrakt se ud

Hvorfor skal man vælge DIGURA?

Vi hjælper hundredvis af lejere hver måned, både via vores medlemsløsning og vores sagsbehandling. Når vi fører sagerne, så har vi opnået en gevinst for lejeren i over 90 % af tilfældene. Vi er her for at hjælpe dig, som potentielt bliver snydt af din udlejer og som faktisk gerne vil beholde dine egne penge.


6. I kan følges hjem fra byen

I er begge singler, har ikke fundet nogen, der er værd at tage med hjem fra byen, og I skal samme sted hen. Du slipper dermed for den semi angstprovokerende tur hjem gennem de mørklagte gader, hvor du plejer at kigge dig over skulderen et par gange i minuttet. 

7. I er to om at løse problemerne

Let’s face it. Nogle problemer er bare for små til at jeres udlejer kan (og vil!) komme og løse dem for jer. Et stoppet toilet eller en fugl i lejligheden er nu jeres fællesproblem. Måske er din roomie mere villig til at finde svupperen frem, end du er? 

8. Du bliver et ordensmenneske

Ingen af jer gider jo at være den irriterende roomie, der altid har beskidte strømper til at ligge under sofabordet og snavset opvask til at stå i vasken. Et roomieskab forpligter og du skal i hvert fald ikke være rodehovedet af jer to! 

Læs også: 10 gode råd til et godt roomieskab

9. I kan gøre hinanden tjenester

Du ligger syg i jeres lejlighed, mens din roomie er på arbejde. Du har den vildeste lyst til chokolade, men du ligner noget, der er løgn, og du er ved at besvime, når du går mere end ti meter. Du kan sende en besked til en roomie om at købe chokolade med hjem til patienten før du kan nå at tælle til syv. 

Gør ligesom 6000 andre lejere
og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Det kan potentielt spare dig for mange tusinde af kroner.
Vi vil give dig gratis råd omkring indflytning, mens du bor til leje og ved din fraflytning.

10. Du har både selskab og muligheden for at være alene

Du har muligheden for at gå ind på dit egen værelse og lukke døren, hvis du har brug for at være alene – og du ved at din roomie sidder klar på den anden side at væggen, hvis du skulle have lyst til at sludre. 

Er du ikke overbevist?

Nårh, men øhm… Hvis du – mod forventning – ikke blev overbevist af vores 10 gode grunde til at have en roomie, kan du med fordel læse vores artikel 10 fordele ved at bo alene. Måske er du bare mest til at have dit hjem helt for dig selv? 

Del indlægget​

Vil du have vurderet din sag gratis?

Det tager kun 2 minutter at indgive sagen og herefter vurderer vi din problemstilling
helt gratis. Du har endda svar inden 24 timer!

Gør som
+6000 andre​

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de bedste tips og tricks direkte i indbakken

Det Store Fællesskab for Lejere