Gratis tjek af din lejekontrakt​

Mange lejere er generelt i tvivl om deres lejekontrakt er korrekt eller om der er fejl deri. i modsætning til resten af branchen, så har vi valgt at lave vores tjek af lejekontrakter gratis og det gælder også for dig. 

 

DIGURAs artikel gratis gennemtjek af lejekontrakt

Hvor stor en betydning har lejekontrakten?

Som udgangspunkt har vi i Danmark aftalefrihed, hvilket vil sige, at parterne i en lejeaftale frit kan aftale, hvorledes lejeforholdet skal reguleres. Det forholder sig dog således, at lejeaftalens frie rammer begrænses af lejelovens ufravigelige regler, dvs. hvor loven gør undtagelse i aftalefriheden.  

Lejeloven må siges at være utrolig lejervenlig. Du er således som lejer langt bedre stillet, end du lige går og tror, og hertil stilles der strenge regler til udlejer. Vidste du f.eks., at hvis din udlejer ikke har brugt den helt korrekte typeformular (A9 fra juli 2015 og frem), så anses store dele af udlejers nedskrevne krav i lejekontrakten som ugyldige?

Hent din gratis lejekontrakt her

En af de ting vi hos teamet i DIGURA har oplevet mange gange, er udlejere, der opkræver såkaldte særskilte udgifter af deres lejere. En særskilt udgift kan f.eks. være trappevask, det kan være snerydning, opkrævninger til renovation og lign. Bliver du som lejer opmærksom på disse opkrævninger, har du faktisk ret til at få disse tilbagebetalt med helt op til 3 års tilbagevirkende kraft.

Gratis tjek af din lejekontrakt

Hos DIGURA vil vi gerne hjælpe dig med din lejekontrakt, og vi tilbyder derfor et gratis tjek af denne, og herefter vurderer vi, om du har en sag, du kan vinde. Efter dit gratis tjek af lejekontrakten, tilbyder vi, at du kan udnytte vores system til at indberette en sag, uden du først skal konfrontere din udlejer selv, bruge tid på juridisk forståelse og argumentation, eller selv oprette og betale for en sag hos et af de danske huslejenævn.


Du kan trykke på knappen nedenfor for at få dit gratis tjek. Så gennemgår vi den, og indenfor 12 timer vil du have svar på, om du har en sag.

DEL INDLÆGGET

Få adgang til hemmeligt indhold

Tilmeld dig nyhedsbrevet som 1.000+ andre lejere og få gratis råd og vejledning til dit lejeforhold direkte til din mail. 

Luk menu